Használt mobilt kaptam volna?
Vettem webshopon egy Redmi Note 10 5G telefont, és amikor kicsomagoltam akkor a doboz le volt fóliázva, viszont alatta azok az "I'm secure Check contetns if seal is broken or 'VOID' displayed" matricák el voltak szakítva (mindkettő). Kibontottam és a telefon meg érintetlennek tűnt. Még ilyennel nem találkotam. Valaki tudja mi történt?
Furcsák a matricák körüli ragasztómaradványok is. Mintha csak a dobozt hasznosították volna újra... amúgy a telefon hiba nélkül működik, csak mégis van bennem egy kis rossz érzés..

"Lövésem nincs"
Baromi egyszerű. Valaki visszaküldte 14 napos elállással, neked meg eladták teljes áron. Egy kevésbé málészájú emberke már rájuk rúgta volna az ajtót, te meg még ott tartasz, hogy az eladóbácsi azt mondta új, akkor biztosan új, és csak a madárkák nyitották ki szállításkor. :)
Kár ezen lamentálnod ennyi történt összvissz.
És akkor még örüljél, ha nem valami refurbot kaptál teljes áron... Mert még ebben sem lennék biztos.
basszus, csak most nézem a szöveget a telefon mellett a webshop oldalán:
Stav produktu: Nový - otvorené balenie (Tovar nebol nikdy používaný, krabica však bola otvorená)
ami lefordítva:
A termék állapota: Új - bontott csomagolás (Az áru soha nem volt használva, de a doboza ki volt bontva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!