Használt mobilt kaptam volna?
Vettem webshopon egy Redmi Note 10 5G telefont, és amikor kicsomagoltam akkor a doboz le volt fóliázva, viszont alatta azok az "I'm secure Check contetns if seal is broken or 'VOID' displayed" matricák el voltak szakítva (mindkettő). Kibontottam és a telefon meg érintetlennek tűnt. Még ilyennel nem találkotam. Valaki tudja mi történt?
Furcsák a matricák körüli ragasztómaradványok is. Mintha csak a dobozt hasznosították volna újra... amúgy a telefon hiba nélkül működik, csak mégis van bennem egy kis rossz érzés..

“ azt természetesen ugyanúgy eladják, ha sérülés mentes.”
Újként már bem adhatja el!
A nagy boltokban ezek mennek “csomagolássérült”-ként, kedvezménnyel.
Amúgy nekem úgy tűnik, ez vissza volt csomagolva…

Es az a matrican levo szoveg mit jelent pontosan?
I'm secure Check contents if seal is broken or 'VOID' displayed

Tehat valojaban nem azt mondja a felirat hogy ha serult a matrica akkor azonnal kildjem vissza a csomagot..
Az a VOID mit jelent?

“ Az a VOID mit jelent?”
Érvénytelen, hiányos
“ Tehat valojaban nem azt mondja a felirat hogy ha serult a matrica akkor azonnal kildjem vissza a csomagot..”
Nem, nem azt mondja. Ez döntsd el te hogy neked így megfelelő-e. Én biztosan visszaküldeném nekem ne bontottat küldjenek teljes árban. Ugyanis ezt nem teheti meg!

Amúgy ha rákeresel neten, eredetileg nem is ilyen matricával van lezárva.
Azaz az eredeti matricát kibontották, leszedték, visszazárták és a visszazárt cimket is átvágták, azaz újra fel lett bontva.
Az eredeti cimke helye látszik is a dobozon…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!