Samsung S8 telefont el lehet adni mondjuk 65Eft-ért ha teljesen fel van újítva kijelző,hátlap,új akkumulátor és mindez gyári?
"Próbáltam már eladni de sokan csak alkudoztak szarba húgyba."
hát ha 65-re raktad fel, akkor nem csodálom, mert 10-15 ezerrel többért már S10-et kapni
45-re tedd fel maximum, aztán tartsd 40-be...ennyi a piaci ára, a 65e az nagyon sok.
de nézd meg magadnak:
5/
Nem olvastad amit írtam?Most sérült állapotban van jelenleg és ebben az állapotban alkudoztak még azon a kicsin is.
6/
Látom te se olvastál el mindent csak kiragadtál valamit.Sérölt a telefon kiírtam egy árat és még abból is alkudni akartak erre írtam a szarba húgyba.És nem lopott,csak sérült.
A felújított S8-at csak szerencsével tudod eladni annyiért. Jelenleg 30-40 ezer ft között mennek a szép állapotúak (amik beégés mentesek). 30k alatt töröttek vannak. Egy törött, beégett S8 ér még ma is kb 20 ezer forintot.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!