Létezhet, hogy nem bírja a hideget az akksi, vagy a korábbi beázás miatt lehet ez?
Figyelt kérdés
Van egy Galaxy A7 2018 telefonom. Semmi baj nem volt vele soha, számomra minden téren tökéletes volt. Viszont sajnos pár hete megázott kicsit az alja. Akkor azután nem lehetett tölteni, a hang is másmilyen volt, elvittem másnap szervízbe. Ott megjavították az USB-t, és a mikrofont kellett cserélni. Azóta látszólag minden jó a telefonommal, viszont észrevettem, hogy furán gyorsan merül az akksi. Illetve, itt a hidegben azt vettem észre, hogy elmentem kb. 56%-os töltöttséggel kb. fél órára itthonról, alatta mondjuk ment játék, és leesett 22%-ra, mire hazaértem, de abban a pillanatban, hogy felraktam töltőre, hirtelen 1%-ra változott át a 22%. Az elmúlt hetekben volt olyan is, hogy másodpercenként zuhant hazatérve a telefon akksija, majdnem nullára, a töltőre rakva is, hasonlóan alacsony töltöttségnél - ekkor hiába zártam be szintén mindent, de aztán valahogy stabilizálódott, és elkezdett tölteni. Létezhet, hogy a hideg-meleg gyors változása megviseli, vagy a beázáshoz lehet valami köze?2021. dec. 15. 10:44
1/3 anonim válasza:
Inkább az ázás okozta a problémád. Rizikós ázott telefont javíttatni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem megérte akkor javíttatni, mert mindössze 8000 Ft volt, 1 nap alatt elkészült. De így ezt tovább javíttatni feltételezem nem érdemes.
2021. dec. 15. 11:10
3/3 anonim válasza:
"De így ezt tovább javíttatni feltételezem nem érdemes."
Erre értettem hogy rizikós. Azt hiszed hogy túl vagy rajta és jön egy másik hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!