ZöldPinkódZöld kérdése:
Family link -et kijátsza a 13 éves gyerekem. Hogy csinálja?
Figyelt kérdés
Jelszavam nem tudja / megváltoztattam. A számítógépén sincsenek letárolva jelszavaim. Eszközeimhez nem fér hozzá. Viszonylag gyorsan feloldja, szerintem kb 2 perc alatt. Nem mondja meg, hogy csinálja, nem jövök rá:( Annyit mondott csak el, hogy viszonylag egyszerű. A keresési, yt előzményeiben nincs jel. Pár yt videót néztem a témában, de szerintem nem ezeket követi. Hogy csinálhatja? Valaki (Szülő) járt már így? Nem akarok másik rendszert rakni a telefonjára e helyett. De ha más nincs, hát legyen. (Kasperskyt ismerem még elég jól)2021. dec. 14. 20:42
11/15 Fonyod válasza:
neki van igaza, nem kéne problémáznod azon, hogy a gyereked úgy gondolja, neki is vannak jogai. Jöhet a lepontozás
12/15 semmixd321 válasza:
Nemár srácok... Egyedül 11 adott rendes választ és ő lett lepontozva. Engem ez mindig rohadtul felbaszott hogy nem tisztelik a másik ember jogait. Mert ez bizony az.
13/15 anonim válasza:
Nem az. Agy 13 éves gyerek még nem önálló jogalany.
Ha ellenségnek tekinti az anyját, el kell venni a telefonját, és kaphat egy buta gombosat, telefonálni azon is lehet. Aztán majd rájön hogy nem csak jog, köotelesség is van.
14/15 semmixd321 válasza:
Rendben, de ez szerintem akkor sem helyes. Amikor le jár az ideje tessék elvenni a telefont, tessék foglalkozni a gyerekkel! Ne mindent programokkal oldjunk meg. Ha tovább marad úgyis feltöri ha kell ezerszer inkább mikor nem akarod hogy ne telefonozzon akkor csak simán vedd el azt ne is lehet kijátszani.
15/15 anonim válasza:
Én is feltörném, ha így be lennék korlátozva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!