Family link -et kijátsza a 13 éves gyerekem. Hogy csinálja?
3:
Köszönöm a válaszodat. Nem annyira értem, mire gondolsz extra fiók alatt. Egy androidos okostelefonon a gyári beállítások visszaállításával lehet fiókot cserélni. A familylink ezt a fiókot társítja a szülő fiókja alá. Így szerintem ez kizárható. Azt tudom, hogy csinált magának másik fiókot, de a telefonján nem ezzel van.
Egyébként az eredeti fiókjában a születési dátuma 2008-ról 1972-re változott. Ez is érdekes...
"Egy androidos okostelefonon a gyári beállítások visszaállításával lehet fiókot cserélni."
Nen arra gondoltam.
5:
ez elgondolkodtató… nálunk árnyaltabb a helyzet. Néhány szabály van csak: Napi 3 óra limit, ebbe NEM számít bele a kapcsolattartás, hang (TIDAL) és videó stream(netflix, yt), logikai játékok. Beleszámít a függésre kifejlesztett játék, tiktok. 22 órától ágyban még tud cserélni, zenét hallgatni. Magánéletben nem turkálok sosem. Szigorítás van, ha érezhetően a gépezés, telefonozás miatt leromlanak az iskolai jegyek. Most ez van - és van annyi esze, hogy nem árulja el a trükköt:)
6:
Köszönöm.
Ennek utánanézek. Készített másik fiókot. Megnézem vele a telefonját, hogy van e másodlagos fiók beállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!