Hogy lehet kikapcsolni a Telekom kéretlen reklám, jókívánság SMS-eit?
Figyelt kérdés
Korábban kéthavonta jött egy ajánlat-SMS a Telekomtól, mostmár egy héten 2-3 ilyen SMS jön. Nem vagyok kíváncsi a Telekom "Keresd Telekom üzletünket", sem a "vigyázzatok magatokra" SMS-eire. Hogy lehet kikapcsolni, lemondani?2021. dec. 14. 14:08
1/5 anonim válasza:
Én is most kaptam... aszongya kellemes karácsonyt, meg új évet. B..meg 14-e van!! :D
Szerintem sehogy. Hívd fel az ügyfélszolgálatot, hátha ki tudják kapcsolni.
Én lenémítottam azt a számot oszt jóvan.
3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg megjelölni spam-nek? Letiltanám a telefonszámot, de attól félek, hátha másra is használják a telefonszámot, mint spammelni. Gondoltam visszaírok egy "... a ravatalon", hátha jön rá egy: "Ön sikeresen leiratkozott a hírlevelünkről" üzenet.
2021. dec. 14. 15:40
4/5 A kérdező kommentje:
Fölhívtam a 1414-et, ott kiderült, hogy be van kapcsolva az a funkció, hogy kereshetnek reklám üzenetekkel. Kérésemre kikapcsolták. Ez mondjuk azért furcsa, mert én mindig kínosan ügyelek rá, hogy szerződéskötéskor ez ki legyen kapcsolva. Ráadásul a Telekom-os alkalmazásban is kikapcsolt állapotot mutatott. Szóval csak ennyi a titok, hogy az ügyfélnél be van kapcsolva az, hogy kereshetik reklámüzenetekkel.
2021. dec. 14. 16:00
5/5 anonim válasza:
"vigyázzatok magatokra"
Pedig ez egy tökjó tanács :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!