Szerződés felmondása hűségidőn belül?
Figyelt kérdés
3 hete előfizettem a telenornál egy csomagra készülék nélkül, a kártyát hete aktiválták. Nem vagyok megelégedve a net-el, mert nagyon lassú, szinte használhatatlan, egy csomószor van hogy nincs térerő. 11 hónap a hűség? Hogy tudom felmondani hűségidőn belül? Milyen következményekkel járhat? Mennyit kell fizetnem?2021. dec. 14. 12:29
1/8 anonim válasza:
hűségidőn belüli felmondás esetén kötbért kell fizetni. Ennek összegét tartalmazza a szerződés amit aláírtál.
Tehetsz bejelentést mind a telenornál, mind a felügyeleti szervüknél az NMHH-nál is arra vonatkozóan hogy a szolgáltatással nem vagy megelégedve.
Persze a Telenornál is a garantált sávszéleggég nulla... úgyhogy nem nagyon lehet reklamálni.
2/8 anonim válasza:
Nos, esélyes hogy az összes, a husegido lejartaig hátralevő hónap havidíjaba fog fájni.
3/8 anonim válasza:
meg kell nézni a szerződést mit ír, ritka az amikor hűségidő van manapság.
5/8 anonim válasza:
"ritka az amikor hűségidő van manapság"
Inkább fordítva. ritka az amikor nincs hségidő
6/8 A kérdező kommentje:
11 hónap a hűségidő. Egy ismerősöm is pár nap után vissza mondta, és azt mondta hogy neki 500 forintot kellett fizetnie. Úgy is be megyek jövőhéten személyesen és majd kiderül. Ha kötbért kéne fizetem, akkor a 11 hónap havi törlesztőjét ki kéne egybe fizetni?az 66 ezer forint lenne. De ha 10-20 ezret kéne, azt kifizetném, de ha 60-at akkor kibírom valahogy a 11 hónapot...
2021. dec. 14. 14:18
7/8 anonim válasza:
A szerződést nézd meg, amit aláírtál. Abban pontosan le van írva, hogy mi a kötbér kiszámításának a módja.
Amúgy általánosságban elmondható, hogy a felmondás időpontjáig igénybevett kedvezményeket kérik vissza mint kötbér. De mondom, nézed meg a szerződést. Nincs értelme annak, hogy itt találgatunk.
8/8 Ypszilon1980 válasza:
Ennyi idő eltelte után nem lehet felmondani, csak szerződésbontással, ami valószínűleg plusz pénzedbe fog kerülni, ezt tartalmazza a szerződés. Esetleg próbálj meg más módozatra váltani,vagy őket kérdezd meg ez neked mibe kerül. Inkább azt mondom, hogy panaszként írásban jelezd feléjük a hibát, akkor lesz valami válasz rá és azzal tovább tudsz lépni,nyoma is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!