Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vs. Ios.Na, most...

Android vs. Ios.Na, most csapjatok össze.melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő.Használtam mindkét rendszert.Most az iphone se(2016)-m elromlása után tanácstalan vagyok,hogy visszaváltsak-e androidra.mindkét rendszert szerettem a maga módján.Ami az iphone mellett szól:

-A kezelését kényelmesebbnek érzem az androiddal szemben.

-jobban tetszenek az ikonoktól kezdve az alkalmazásokig minden vizuális részei

-éveken át tartó szoftveres támogatás (2016os se-men is a legújabb szoftver futott gond nélkül)

Ami az android javára szól:

-lényegesen olcsóbban megszerezhető (olyan 80körül szeretek szánni egy telefonra)

-könnyebb fájlmozgatás.az itunes-tól őszintén szólva azért a mai napig kiver a víz.nagyon sokat hallgatok zenét a telefonon,elég nyomós érv az android mellett

-az utolsó androidos telefonom egy 5.1-es szoftver futott,esélyt adnék az android 10-nek.nagyon tetszik,hogy végre eltünt az űbergagyi navigációs sáv

Ti melyiket vennétek? CSAK olyanok válasza érdekel,akik mindkét rendszerrel képben vannak,nem pedig divatból elkezdik fikázni valamelyik rendszert.én tényleg mindkettőt szeretem/szerettem

2021. dec. 14. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Én mindkettőt napi rendszerességgel használom. A céges telefon egy samsung galaxy a72, a saját telefonom iphone 12. Jelenleg úgy néz ki, hogy az androidot használom az esetek 90%-ban mindenre, még magán célokra is, nem csak céges ügyek intézésére. Egyedül, ha képeket készítek vagy telefonálok, akkor használom az iphone-m.

Kb a samsungom fele annyi pénzért tud annyit, mint az iphonem és felhasználóbarátabb fájl kezeléssel bír. Otthon windows gépekkel az iphone nem szeret közre működni galaxy gond nélkül, + "okos" eszközökhöz a google home a samsungnál jobb.

2021. dec. 14. 09:54
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Ha 80 ezer a tét akkor új Android-os vagy használt iPhone X/XR.

Android számomra jobb, tudok vele kalózkodni, jobbak az akksijai (legalább is amelyeknek). 3 éves a6 plus-om van, még mindig jó akkuval (91%-os). Ellenben az iPhone XS (használtan vettem, nem tudom a korát megmondani de valszeg 2-3 év között van) 81%-os akkuja max 6 órát bír ki nekem, ami nem valami jó.

2021. dec. 14. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is volt iPhone, és én is az A72-nél kötöttem ki.

Nem akarok semmi rosszat mondani az iPhone-ról, de a használati szokásaimat jobban támogatja az Androidos készülék. A Samsung egy generációváltást támogat ebben az árszegmensben, most a 11 van rajta, jövőre megkapja a következőt, és azzal még elboldogulok egy darabig.

2021. dec. 14. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
És tényleg ráugranak b+....
2021. dec. 14. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:
70%
Androidot ajánlom és már a Galaxy A12 Nacho-n gyárilag android 11 van telepítve. ha gazdag vagy akkor A52.
2021. dec. 14. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!