Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SEGÍTSÉG! Mit tegyek? Nekem...

SEGÍTSÉG! Mit tegyek? Nekem végem.

Figyelt kérdés

Ma be voltam rúgva, és kint voltunk a suliba az udvaron.. a "haverom" kérte a telomat de mondtam h nem adom oda. És mivel részeg voltam, így kivette a zsebemből, de úgy h alig emlékszem rá. A végén mikor már józanodtam akkor mentek hazafele és én mentem utánuk kértem a telomat. De letagadták h nincs náluk. Voltak 5en..nekik sem mehettem volna..meg most bármelyiknél lehet. És most nincs meg a telom. De tudom h nála van. Hívtuk a rendőrséget nem tudnak mit csinálni meg a T-mobile sem. Anyának azt mondtam, h elhagytam...kiakadt, ha apa megtudja nekem végem van. Mit tudjak csinálni, vagy mit lehet kezdeni ilyenkor..??

Előfizus telefon, és még akk is vizetni kell a részletet is amire vettük, meg az egyenleget is.:((

Mit tegyek??????

2010. szept. 6. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudnak mit csinálni meg a T-mobile sem."

Előfizus telefonnál, ez igencsak furcsa!! mert az elvesztés tényének bejelentésekor, tudomásul veszik és ugyanekkor le lehet TILTATNI és így a "megtalálók" NEM tudják használni!

2010. szept. 6. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
akinek a nevén van, TILTASSA le!!!
2010. szept. 6. 16:39
 3/7 bp1985 ***** válasza:
100%
Lopásért feljelenteni, Iskolába nem inni járni, hanem tanulni, t-mobile-nál letiltani.
2010. szept. 6. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit kiscsávó? Megérdemelted. Szólj a faternak, hogy tiltsa le a kártyát, meg a telefont, mert ellopták. Remélem kiadós nyakleves is benne lesz a dologban, megérdemelnéd. Iskolába végül is piálni jár az ember gyereke. Szánalmas a mai fiatalság.
2010. szept. 6. 17:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Tudom. Igaz.

Felhívtuk, de mondta a csaj, h nem kell letiltatni...pin kód védi..de az ügyfélszolgálatnál mondták szal akk jó.

De már ez meg sem lesz így vagy mivan? :(

2010. szept. 6. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát ezt benyaltad barátom.

Kinek a nevén van az előfizetés?

Mindenképp tiltasd le, mindegy mit mond a csaj.... És ha feltörik a pin kódot?!?!

Ja amúgy ha előfizus telót ellopnak, elveszítesz, adott napon belül venned kell egy újat, különben a telcsid teljes árát ki kell fizetned egy összegben. Ez persze csak akkor igaz, ha még volt részlet a telcsiden. Legalábbis régen a Pannonnál így volt.

Azon már fent sem akadok, hogy részegen mentél suliba...

2010. szept. 6. 19:36
 7/7 bp1985 ***** válasza:
Ilyet nem mondanak, hogy védi a pin kód. Mivel ez hülyeség, a telefonnak nincs hozzá köze. Hidd el, nem a kártya kell nekik, hanem a telfon. Gondolom iphone volt.
2010. szept. 6. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!