Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek vegyek iPhonet...

Szerintetek vegyek iPhonet ezek után?

Figyelt kérdés
[link]
2021. dec. 9. 21:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
34%

Igazából ezen annyira jókat lehet nevetni…mindegy szerintem mindenki vegyen amit akar, én durván 8 éve használok almát, 3 fajta telefonom volt és azok is csak azért lettek lecserélve x év után mert 1.: ellopták, 3 evet használtam semmi baja nem volt. 2.: 3 évet használtam de betortem e képernyőt és GSM rosszul javította meg használhatatlan lett és inkább vettem egy újat 3: 2 éves és olyan mintha új lenne. 1x ha újra kellett eddig indítanom STB

Szóval hagyjuk is mi tudjuk hogy miért jó, csak vicces hogy mi nem szorulunk rá hogy szidjuk az androidos telefonokat.

2021. dec. 9. 22:13
 12/76 anonim ***** válasza:
78%

Bírom az ilyen önigazolásokat:

“Drága, a nevéért fizetsz, nem a teljesítményért”

Amikor a susukis mosakszik, miért nincs pénze Mercedesre.

“- Semmi mással nem kompatibilis, csak Apple termékekkel”

Nekem bármely BT cucc megy róla, a windowsos laptoppal ha összedugom felismeri. Az autó előbb felismeri mint az androidost. Mivel kellene még kompatibilisnek lenni? Az analóg szabályzású kazánnal?

“- Két év múlva venni kell az újat”

Van egy ismerősöm, a mai napig az 5-ösére esküszik, inkább cseréltetett akkut, hogy ne kelljen újat vennie. Nem is tudom milyen vén az a telefon.

2021. dec. 9. 22:14
 13/76 A kérdező kommentje:

Ez rohadtul nem fakenews. Ezek a cikkek hivatalos forrasbol szarmaznak nezz utana. Evek ota kovetem oket.

2021. dec. 9. 22:21
 14/76 A kérdező kommentje:
#13 pcforum es prog.hu evtizedek ota a leghiresebb magyarorszagi tech forum
2021. dec. 9. 22:22
 15/76 anonim ***** válasza:
100%
Leghírhedtebb.
2021. dec. 9. 22:25
 16/76 anonim ***** válasza:
41%
Rendeset akarsz vagy jatektelot? Ha az utóbbit akkor mehet a fosdroid, amugy meg iphone. Csóró xaiomi mini pro 982728xy használók kíméljenek a bizonygatasukkal hogy az jobb mint az iphone, koszike.
2021. dec. 9. 22:30
 17/76 anonim ***** válasza:
93%

Azért kíváncsi lennék, hogy az Apple fikázók közül egyáltalán hány használt ilyen terméket. Beismerem, én is sokáig ismeretlenül leszóltam. Végül csak vettem egy iPhone-t. Egy valamit bántam meg, hogy nem előbb tettem. Előtte Xiaomi telefonjaim voltak. Ég és föld a különbség, de nem a kínai javára. A Xiaomi 6 giga memóriával rendelkezett, az iPhone pedig 4, mégis az iPhone működése a gördülékenyebb. A Xiaomi kamerája egy vicc volt. A hangzása is csak mono. A rendszer ízlés kérdése, bár nekem az IOS tökéletesen megfelel, sőt valamiben még jobban be is vált.

230 ezerért vettem az iPhone-t. Visszavonok mindent, amit mondtam, dicsőíteni fogom az Androidos telefonokat, amint mutat valaki 60-70 ezerért a következőknek megfelelőt :

Ugyanis arról volt szó, hogy az iPhone árának töredékéért egyesek ezerszer jobbat használnak.

- sztereó hangzás

- normális kamera

- legalább 4 évig frissülő rendszer, nemcsak egy fő verziót kap oszt jónapot

- 1-2 éven belül nemcsak 20 ezret ér

Várom a javaslatokat.

2021. dec. 9. 22:57
 18/76 anonim ***** válasza:
48%
Nem értem mi köze van a lelassított gyártásnak ahhoz, hogy vegyél-e. Hol az összefüggés?
2021. dec. 9. 22:59
 19/76 anonim ***** válasza:
100%
Ja azt meg pont leszarom, hogy nem lehet külső forrásból telepíteni. Nem vagyok tolvaj. Ami kell megveszem.
2021. dec. 9. 23:00
 20/76 A kérdező kommentje:
#22 Vannak appok amik kulso forrast igényelnek pl dos emulatorok stb
2021. dec. 9. 23:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!