Samsung Galaxy A20E után milyen iphonet vegyek ami kényelmes és kicsi?
Végre egy ember, akitől én is tudok érdeklődni :D Bevallom, nem rajongok az iPhone-ért, de mindig is érdekelt egy olyan ember véleménye, aki azt állítja, hogy az iPhone-nal szemben az Android rossz, hogy miért gondolod ezt? Tényleg nem kötekedés, valóban érdekel, számodra mivel előnyösebb az iPhone, mint egy prémium kategóriás Android (bár az A20e közel sem annak számít).
Egy ismerősöm korábban csak annyit mondott, hogy mert az iPhone gyors, de ha fél milliót adnék egy Android telefonért, az is lenne olyan gyors, szóval nem győzött meg :D
Ha elég, akkor 12 Mini vagy 13 Mini. Ha nem
lógsz rajta egész nap, akkor nem kell nagyobb kijelző és kényerlmesen zsebre lehet vágni nem lesz kényelmetlen, nem fog kilógni a fél telefon. Ezek nem fél millióba kerülnek, ennek ellenére gyorsak:)
Az iphone-ok a többihez képest letisztultabb, egyszerűbb működést biztosítanak. Jobb ökoszisztéma. Aki nem szeret nagyon belemenni a beállításokba és mindent testreszabni, mutyizni, rootolni stb, csak használni, miután megvette, annak jobb választás egy almás mobil, mindenki más androidost vegyen. Mára már semmivel nem drágább, mint a konkurencia.
Mikor annó először vettem iphonet (iphone 4s) még nagyon olcsóak voltak.
Az iphone-ok a többihez képest letisztultabb, egyszerűbb működést
biztosítanak. Jobb ökoszisztéma. Aki nem szeret nagyon belemenni a beállításokba és mindent testreszabni, mutyizni, rootolni stb, csak használni, miután megvette, annak jobb választás egy almás mobil, mindenki más androidost vegyen. Mára már semmivel nem drágább, mint a konkurencia.
pontosan ez is egy ok hogy ezt kedvelem :)
csak rossz néha nézni hogy itt ennyire "szapulják" az iphonet és annak tulajdonosait mikor sokan egyáltalán nem menőzésből vagy csak az alma miatt veszik...
Köszi a válaszokat :)!
Nehéz döntenem mert még ezeket az új iphoneokat nem igazán ismerem és nem akarok rosszul dönteni úgy hogy azért drága dolgok ezek.:D
#1 vagyok, köszönöm a választ :D Igazából az árakat tekintve sajnos még mindig drágább az iPhone, mint egy Android, mert prémiumkategóriás Android telefont már tudsz 200 ezer alatt is venni, ami nem olyan lesz, mint az A20e, hogy 1-2-3 év után belassul, viszont egyes márkák bizonyos tulajdonságaiban többre lesznek képesek, mint egy iPhone.
De ugyebár ha meg azt nézzük, még mindig "csak" egy telefonról beszélünk, ami reálisan (összeszerelési költséget figyelembe véve) nem kerülhetne több százezrekbe :D
Mindenesetre értem az érveket, köszi :)
“ 200 ezer alatt is venni, ami nem olyan lesz, mint az A20e, hogy 1-2-3 év után belassul, viszont egyes márkák bizonyos tulajdonságaiban többre lesznek képesek, mint egy iPhone”
Mire gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!