Iphone -ról Samsungra át tudom másolni valahogy a névjegyeket ? Akár a sim kártyára, akár a telefonra ?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem értek a technikai dolgokhoz ( nő vagyok:)) ) , szóval kérlek csak akkor írjatok ötleteket, ha azt egy technikai analfabéta is meg tudja csinálni :))2021. dec. 9. 16:00
1/5 anonim válasza:
Az iPhoneonon a kontaktok iCloudba mentése legyen bekapcsolva.
Itt: [link] bejelentkezel azzal az AppleID-vel amivel az iPhoneonon is be vagy jelentkezve.
Kiválasztod a kontaktokad és bal alul van az exportálás lehetősége.
A letöltött fájlt meg felteszed a samsungra.
De a legegyszerűbb ha a google fiókodba a kontaktok közé importálod és akkor meglesznek akkor is ha később másik androidos készülékre váltasz.
Ez így érhető, vagy részletesebben kéred?
3/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem az Icloud-os lehetőséget.
Ez menni fog, nagyon köszönöm :)
2021. dec. 9. 16:34
4/5 anonim válasza:
2-es pont a másik irányra lenne szükség! :D
nincs mit, ha nem megy, csak szólj :)
5/5 anonim válasza:
Igen lehet a Samsung Smart Switch nevű alkalmazással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!