Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem mutatja a telefon a...

Miért nem mutatja a telefon a névjegyeket?

Figyelt kérdés

Vettem egy új telefont, a régi telefonomból átraktam a simkártyát, de miután bekapcsoltam a telefont, nem mutatott egy telefonszámot se. Mivel tudom előhozni?

Az első bekapcsolás alkalmával nem ajánlotta fel a névjegyek importálása lehetőséget és nincs ilyen lehetőség a telefonban.

2021. jan. 10. 08:56
 1/4 xKakashix ***** válasza:
valószínűleg előtte nem importáltad a sim kártyára a számokat és az előző telefonodra vannak mentve a számok, esetleg nem csatoltad a Google fiókodhoz a számokat? mert akkor csak be kellene jelentkezned a beállításokban a google fiókodba és akkor bedobná a névjegyeket
2021. jan. 10. 09:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Manapság már nem a telefon tárhelyén, és nem is a SIM kártyán kellene tárolni a névjegyeket, hanem az Android esetén a Google, IOS esetén pedig az Icloud fiókban.

Ez azért jó, mert ha mondjuk elhagyod a telefont, és benne volt a SIM kártyád, akkor értelemszerűen az összes telefonszám el fog veszni.

Tehát azt javaslom, hogy a régi telefonod segítségével helyezd át az összes telefonszámot a Google fiókba, majd az új telefonon jelentkezz be ugyan abba a Google fiókba, amelykbe a régi telefonon vagy belépve. És a névjegyek ott lesznek.

És felejtsd el a SIM kártyás telefonszám másolgatást. Nem 2005-ben vagyunk már.

2021. jan. 10. 09:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint az Android nem is engedi sim kártyára menteni a számokat, vagy a készüléken vagy Goglén tárolhatod.
2021. jan. 10. 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Szokás szerint csak annyi maradt ki a kérdésből, hogy mi az új és a régi telefon és a régiben hol tárolta a névjegyeket.
2021. jan. 10. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!