Hogy működik a telefon függetlenítés?
Figyelt kérdés
Van egy Telekomos 3 éves Huawei p20-as telefonom, és szeretném függetleníteni, mert másik szolgáltatóra váltottam. A Telekom oldalán be kellett írni a készülik imei számát, és a telefonszámom, mert elvileg küldenek majd egy sms-t, és így ki lehet függetleníteni. Tegnap dél körül csináltam, de még nem jött semmi. Azt írták hogy 1 munkanap. Valakinek sikerült így függetleníteni? A másik kérdésem az lenne, hogy 2 imei szám volt, mert elvileg dual simes ez a telefon, és én az első számot adtam meg. Ilyenkor melyiket kell? De szerintem nem tud 2 simet kezelni, mert 1 nano simnek van hely, és a másik nem tudom hogy mi, mert oda nano, Micro, és normál sim se megy be.2021. dec. 8. 13:47
11/13 anonim válasza:
Azt írod, hogy "jött meg az új telenoros sim" tehát postán, futárral, stb. Vagyis akiválatlan állapotban kaptad.
Telenoros nagyon régen voltam, úgyhogy nem tom hogy működik ott a dolog, de Telekomnál fel kell hívni egy központi számot (benne van a sim melletti papíron a szám), bedikálom a néninek vagy a bácsinak a kártya számát és ő aktiválja. És csak ezek után lehet használni. A PINt kéri, de térerőt nem fog mutatni, mert a rendszer nem engedi bejelentkezni a kártyát.
12/13 A kérdező kommentje:
Postán jött, elvileg online lehet aktiválni. Este ha haza érek, kipróbálom.
2021. dec. 8. 15:54
13/13 anonim válasza:
Már a Huawei P10-ek is függetlenek voltak a Telekomnál alapból! A Huawei P10 sorozatú készülékek pedig 2017-ben jelentek meg! És a Telekom 2017-től kezdődően minden új megjelenésű készüléket alapból függetlenként árul 2017 szeptembere óta. Úgy hogy a Huawei P20-ak is 100% hogy független készülék, már ha tényleg a Telekomnál vetted. De gondolom a kérdés ki írása óta már számodra is világossá vált hogy a Huawei készüléked valóban független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!