Hogy működik a telefon függetlenítés?
A másik hely gondolom a memóriakártya helye. Én - ha nem vagy COVID-os - bemennék maszkban az egyik Telekom szaküzletbe, húznék sorszámot, elrebegném az ügyintézőnek amit nekünk elmondtál, a konkrét telefonszámmal meg az összes adatoddal együtt (amihez nekünk a világon semmi közünk), megkérdezném mibe, mennyibe kerül, ő nyilván mondani fog egy hivatalos tarifát (ez nem az ő munkabére, ő ebből nem lát egy huncut vasat sem, de a szolgáltató sem dolgozik ingyen, szóval ez a kis 1-2 ezer forintos összeg belemegy egy feneketlen mély kasszába) , azt kifizeted, ő megcsinálja, és mindenki boldog.
Ha meg valamiért, valami miatt nem kivitelezhető, akkor úgyis jelezni fogja, de ez esetben viszont - a semmiért - nyilván pénzt sem kérhet, sőt, nem is fogadhat el.
Szerintem 3 éves készülék már független, akörül jött be, h már nem árulnak függő telefont. kipróbáltad az új sim kártyáddal?
p20-nak van dual simes verziója,
p20 litenak van olyan tartója ami sim és micro sd kártya csak.
Igen, én több telefonomat is így függelenítettem mint te.
Az 1 munkanap az a mesében van, inkább 1 hetet számolj.
De szerintem próbáld ki már most másik SIM-el, mert lehet nem is függő. Az új készülékeim egyik sem függő már... régóta független telefonokat osztogatnak a szolgáltatók, csak nem verik nagy dobra.
Aktiváltad azt a telenoros kártyát?
Szerintem nem.... azért nem tudod használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!