Melyek a legjobb vezetéknélküli fülhallgatók az alábbi árkategóriában?
Sziasztok!
Vezetéknélküli fülhallgatót szeretnék vásárolni, mint ajándékot. A keret 25.000 Ft (néhány ezerrel forinttal túl lehet lépni ezt az összeget, ha minőség tekintetében érdemi különbséget eredményez).
A személy, akinek szánom jelenleg egy Huawei P30 Lite készülékkel rendelkezik, a fülhallgatót elsősorban játékra, másodlagosan zenehallgatásra használná.
In-Ear kialakítás lenne ideális, abból is egy hosszúkás formavilággal rendelkező darab.
A fent megadott követelmények alapján a Huawei FreeBuds 4i modelljét néztem ki, de nem tudom, hogy használható-e más gyártó eszközeivel is, ugyanis elképzelhető, hogy a telefon hamarosan cserére kerül.
Előre is köszönöm az ajánlásokat, illetve szívesen meghallgatok a fent említett modellel kapcsolatos visszajelzéseket.
"Huawei FreeBuds 4i modelljét néztem ki, de nem tudom, hogy használható-e más gyártó eszközeivel is"
természetesen!
sőt, nem tudom van e kuponod...ha nincs, akkor küldök én, és akkor 9000 ft-al olcsóbban kapod meg :)
(csak azért nem ide küldöm, mert más elvinné)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!