Melyik a jobb iphone 11 vagy samsung s20?
Figyelt kérdés
Iphonom meg sose volt. Samsungom mar sok es am bevalt. De most elgondolkoztam2021. dec. 5. 22:01
21/43 anonim válasza:
Az meg mi a lófütty?
Amíg ilyen kínai vackokat használsz, nem látsz cuncimókust az biztos!
22/43 anonim válasza:
Csakis iphone 13 pro😆😆😆
Garántált a napi muff
23/43 anonim válasza:
Én is ifont kertem anyuektol karacsonyra. Szerintem jo telefon.
24/43 anonim válasza:
Egy törött samsung S8-al biztos, hogy nem szedsz fel csajokat. Kizárt dolog, de zenét lehe vele hallgatni.
Azt ajánlom add el alkatrésznek, vegyél egy iphont, az majd meghozza a sikert csajfronton. Zenét is hallgathatsz rajt a csajokkal.
25/43 anonim válasza:
13#
Magas vagyok (iphone xr).
Hol laksz? Van kedved talizni, megihatnánk egy kv-t ébredés után😍
27/43 anonim válasza:
Szia én is Budapesti vagyok. Samsungos. Küldj egy emailt, dobok fotókat magamról. Magas vagyok.
28/43 anonim válasza:
Szia, aranyos vagy! Nekem most van párom, de ha akarod elküldöm egy szingli barátnőm email címét.
29/43 anonim válasza:
Ha jó csaj akkor nekem is elküldhetnéd. Monori vagyok, de BMW-vel nem akadály a távolság! Samsung s21
30/43 anonim válasza:
Nekem is kösszke. Ford fusion, Iphone 11 pro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!