Melyik a jobb iphone 11 vagy samsung s20?
Figyelt kérdés
Iphonom meg sose volt. Samsungom mar sok es am bevalt. De most elgondolkoztam2021. dec. 5. 22:01
1/43 anonim válasza:
Iphonera buknak a csajok, samsungra a pasik. Válassz!
2/43 anonim válasza:
Ott a pont! Nem vagyok egy jóképű gyerek, de amióta iphone 12-m van nincs gondom a csajozással.
3/43 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok a Samsung S10-el.
Étkezdében előkapom, már jönnek is a csajok, hogy selfizni akarnak. Heti 3 tutkóra meg van!
4/43 anonim válasza:
Nekem volt egy Iphonos pasim. Váltott xiaomira. Dobtam.
5/43 anonim válasza:
Anno nokia 3210 volt a menő. Így találkoztam a nejemmel is. Most telefonos boltban dolgozom. Tudod mi van ott? Csak az asszony meg ne tudja😁
6/43 anonim válasza:
5#
Petya te vagy???
Kikaparom a szemed te szemét kurafi
8/43 A kérdező kommentje:
Lol. Leszarom ezt a reszet. Nincs gondom a csajozassal. Meg am se kene olyan agyhalott akit ez erdekel. Normalis valasz meg nemjott 😅
2021. dec. 6. 10:37
9/43 anonim válasza:
Igazad van, nekem sincs csajom. Huawei-t vettem. A neten van mindenféle csaj, engem kielégít.
10/43 anonim válasza:
Mi van 5-öske? Lebuktál csórikám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!