Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonról hogyan tudok...

Telefonról hogyan tudok hangüzenetet küldeni itt a Gyakori kérdéseken?

Figyelt kérdés
Azért szeretnék hangüzenetet küldeni, mert kíváncsi vagyok, hogy mások szerint is jó-e a hangom. Eddig csak a tanárom, barátaim és családom mondta hogy jó hangom van. De én másoknak is kíváncsi vagyok a véleményére. Linkkel vagy hogy kell küldeni? Valaki légyszi eltudja nekem magyarázni?

2021. dec. 5. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A hangot tartalmazó fájlt feltöltöd egy tárhelyre, mondjuk a google drivera és a linjét bemásolod a kérdésednél a megjegyzéshez.

Vagy ha feltöltheted a youtube-ra is.

2021. dec. 5. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

Ha használsz csevegő alkalmazást, akkor akár azon keresztül is.

Bár ezeknél gyakran van egy limit (pl. 1 perc) de ez esetben elénekelsz egy refrént pl.

2021. dec. 5. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
youtube ra lehet úgy is feltölteniük hogy beállítod, csak az lássa, akinek megvan a zene linkje
2021. dec. 5. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell hang.

Inkább hidd el amit mondanak és gyakorolj sokat.

2021. dec. 6. 04:44
 5/5 anonim ***** válasza:
59%
az x-faktorban megmondják
2022. ápr. 26. 18:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!