Mai telefonok , tudom rosszul fogalmazom miért romlottak el ? Nagyok, nehezek, kijelzőben belogó kamera van. Nincs értesítő led. Nekem egy 6 éves S7 telefonom van. Tudom nem mai darab. Szerintem ez volt a még jó telefon.
azért, hogy újat vegyél. ez a fogyasztói társadalom lényege.
A legtöbb telefonon beállítható, hogy a kamera ne legyen belógó... és értesítő led is van jó pár készüléken.
Van választék telókból, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Aki ennyiből nem tud választani, az szimplán válogatós
Nem a telefonokkal van a baj.
Hanem azzal, aki nem tudja a saját elvárásait, és nem annak megfelelően választ.
Azért elég irreális elvárni, hogy az összes mobil megfeleljen mindenkinek.
Hozzá vannak szokva az emberek, hogy megvehetnek bármit, mert a pénzükért ők a királyok, és semmi sem elég jó.
15 év múlva ezeken a telefonokon fognak majd mosolyogni, hogy milyen gagyik voltak, még nem volt benne gondolatolvasó, se 3D lézer szkenner és printer, meg nem futott rajta bitcoin bányász alkalmazás, stb.
"Nagyok, nehezek"
máramelyik. van kicsi könnyű is
"kijelzőben belogó kamera van"
Nem a kamera lóg bele, hanem a kijelző lett nagyobb. Tessék neki örülni.
"Nincs értesítő led"
lehet kapni telefonhoz kapcsolható értesítő lámpát, led-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!