Értesítő led hiányában milyen alkalmazást használsz elmulasztott hívás,sms jelzésére ?
Csatlakozom #2-höz.
Néha ránézek a telefonra (főleg, ha kinn vagyok a kertben), látom, hívtak mondjuk ketten, legyintek, leteszem a telefont az asztalra.
Majd ha épp akkor sikerül hívnia, amikor a telefon elérhető közel van (és nem piszkos-földes a kezem), akkor felveszem.
Ha üzenet jött, megnézem, és ha nem életbe vágó, majd este, vacsora után válaszolok.
Nem fogok akkor se a kert végéből hanyatt-homlok a konyhába, vagy a teraszra rohanni, ha megszólal a telefon -tekintve, hogy az 50, de inkább 60 méter is megvan.
Arról nem is beszélve, hogy otthon általában rezgőre vagy némára van véve a telefon, sőt, ha nagyon "olyanom" van, egyszerűen kikapcsolom a telefont, és csak a munkahely kapuját átlépve kapcsolom be.
Vezetékes telefonom pedig nincs, épp azért, hogy a munkahelyről ne tudjanak cseszegetni szabadidőmben.
#2.
Jé, egy marha, aki teljesen a telefontól függ!
Belegondolsz, hogy mondjuk 15 évvel ezelőtt nem volt ennyire mindennapos, hogy az embernél telefon legyen?
Hogy teljesen természetes legyen az, hogy ezzel a nyakba akasztott tehénkolomppal lépten-nyomon utolérjenek?
Ha mutter a kórházban van, akkor jó helyen van, ott értenek hozzá, hogy mit csináljanak vele. Nem tudom fogni, miért kell azonnal rohanni, ha kórházba kerül.
Én oda minek kellek? Sajnálkozni, vagy az orvost zavarva aggódni, vagy miért?
Nem tudom megérteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!