Tudnátok javasolni anyukámnak kb. 50 ezerért telefont?
Karácsonyra szeretnék venni neki.
Nem tudok neki túl drágát venni sajnos, ennyit tudnék rákölteni.
A lényeg, hogy tudjon rajta telefonálni,sm-sezni, meg wifin keresztül messengerezni. Ennyire használja a telefont.
Szeretném, hogy jó legyen a telefon, megbízható és azért ne legyen csiga lassú, nem tudom ebben az árban milyet lenne érdemes venni.
Köszi, ha segítetek.
Huawei van neki most, de a samsungot is szereti például.
Ja és használtat vagy újat? Inkább újat szeretnék neki, ő is azt támogatja.
Kártyafüggetlent szeretnék.
Köszi a segítséget!
Köszi a válaszokat.
Szerintem ez lesz, amit írtam ez a samgung, de attol is fugg h ha kezbe veszi tetszeni fog e neki.
Koszi a valaszokat meg egyszer. Nem merek penzt kiadni masik tipusra, mert eddig mindig samsungom volt, de hiszem, hogy a tobbi is jó. Remelem ez is jo lesz.
Nem kaptál hasznos választ, szegény 7-estől meg pláne :D. Belinkelek pár használható(bb) telefont:
(Realme jó telefonokat csinál, csak a processzorában nem vagyok biztos (a telefonban a processzor olyan mint kocsikban a motor), ezért nem teljes szívből ajánlom ezt)
Amúgy én minimum már egy ilyet vennék: [link]
A 2GB RAM-ost felejtsd el. 3gb a minimum de még az is kezd selejtelni.
Xiaomi-t ne vegyél.
Semmi képpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!