Milyen belépőszintő okostelefont vegyek anyukámnak amit könnyen tud használni 25000ft ig?
25000 alatt nem nagyon találsz jólműködő gyors okostlenefont. Ennyi összegért én a felujított nokia 3310-est tudom ajánlani, de ha érintőkijelzőset szeretnél, jobban belekell nyúlnod a tárcádba.
Remélem valamennyit tudtam segíteni!
Én azt monanám, rakj hozzá még egy tizest és úgy tudsz venni egy Redmi 7A-t.
Tapasztalat, az áráért nincs rendesebb telefon.
Ennyiért ne nagyon számíts jóra, noname márkás és/vagy MediaTek processzoros telefonok vannak csak, egyik sem valami jó opció! Anno a Doogee volt feltörekvőben lévő márka, de addig nem jutott, mint manapság a Xiaomi, és ár-érték arányát nézve a Doogee F5 egy "filléres szörnyeteg" volt, ahogy nevezték, legfeljebb csak azt tudom ajánlani ha 25 ezer a plafon, de olyan sokmindenre ne számítsatok tőle! Főleg mivel MediaTek van benne, de azért 1080p kijelző és 3 GB ram mindössze 23 ezerért az Emagon - egész jó vételnek tűnik!
De ha egy igazán jó telefont akartok, akkor tegyél még hozzá 10 ezret, és a Sony Xperia X már egész komoly vétel 35 ezerért!
Szerintem is tanácsosabb még rászánni egy pár ezer forintot. Hosszabb távon egy csúcs márkáju telefon kifizetődöbb, mert többet tart, megbízhatóbb.
Az e-magon most árleszállítás van, ajánlanám a Huawei Y5-öt, 32990 forintért. De az előző hosszászoló általt említett Sony Xperia is jó választás lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!