Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha energia takarékos módon...

Ha energia takarékos módon használom a telefonomat akkor az a teljesítményből is vissza vesz pl kamera, gyorsaság, kijelző szépsége, stb vagy csak olyan apró dolgokon mint pl a fényerő és hasonlók?

Figyelt kérdés

2021. dec. 1. 14:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A processzort lefogja és a kijelző felbontást is csökkenti.

Kamerát nem érinti.

2021. dec. 1. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
fényerőt csökkent inkább, nem felbontást
2021. dec. 1. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Én azt vettem észre, hogy olyankor a mobilnetet is visszaveszi, mert ha így chatelek, akkor lassabban jön meg a visszaigazolás is, hogy átért az üzenet.

Kameránál a vakut szokta még tiltani ha alacsony az akkufeszültség.

2021. dec. 1. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
2021. dec. 1. 18:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Alanyi jogod van hozzá hogy kipróbáld.
2021. dec. 1. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól is függ milyen telefonról beszélünk. Nem mindegy pl, hogy egy IPhone 6/ android oldalról mondjuk Samsung galaxy J5. Mert ezeknél teloknal eléggé észre vehető meg a szar Xiaomiknál is. De még mondjuk egy IPhone X vagy Huawei P20 esetén is. Viszont egy IPhone 13 vagy mundjuk Galaxy s21, Huawei Mate 40, vagy az új Google, Oneplus telokon már nem lassít semmit bár mondjuk. Ott nem mintha sokat számítana
2021. dec. 1. 18:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Huawei P smart 2019-em van.
2021. dec. 1. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor az kB annyival lesz rosszabb mindenben mint mondjuk egy Huawei Y7 2019. Mivel elvileg azt a telefont olyanra csinálták mint a smart 2019 energiatakarekos gyorsaságát és uzemidejet. Egy 2018-as P smartnál azért még biztos jobb lesz mindenben. Bár lehet, hogy full HD-s meg 60 fps videókat sem tudsz majd megnyitni ha energia takarékos ra állítod a Y7 sem tölti be mindig az ilyen videókat. De gyorsasagban a 2018 utáni Y szériás huaweiken sem számít sokat szinte észre sem veszed
2021. dec. 1. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
2# Felbontást írtam és úgy is gondoltam. Pl. WQHD-ról (3040x1440) HD-ra (1520x720) csökkenti a felbontást, hogy a GPU ne fogyasszon annyit.
2021. dec. 2. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!