Részletre vett telefont nem lehet eladni? Ezt hogyan tudják kideríteni használt telefonos boltok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 11:08
1/8 anonim válasza:
Mi a terv? Elhozod részletre, aztán eladod teljes áron? Egyébként ha részletre hozod el, gondolom valami szerződést aláírtok, tehát azt nem lehet csak úgy eladni.
2/8 anonim válasza:
Eladhatod, de attól még ugyanúgy fizetned kell a részleteket, ha nem teszed, és többszöri figyelmeztetésre sem törlesztesz, akkor a szolgáltató letiltja a telefont, majd átadja az ügyet valami végrehajtó cégnek, azok pedig kamatostól bevasalják rajtad a saját díjukkal együtt.
3/8 anonim válasza:
#2 használt telefonos boltról van szó, nem szolgáltatóról.
4/8 anonim válasza:
#3 Használt telefonokat forgalmazó boltban meg valószínűleg nem is lehet részletre kihozni telefont. Ha igen, akkor is rádküldheti a végrehajtót. Ezt akár magánemberként is bárki kérheti ha kintlévő tartozása van.
5/8 anonim válasza:
A ketteshez hozzátenném,hogy ők is bevasalják és a vevő is megkeres
6/8 anonim válasza:
Ha jól értem szolgáltatónál részletre vett telefont akarsz eladni gsm boltnak.
Számlát kérnek, mert nem akarnak a hülyegyerekek miatt a lopott és részletfizetés elmaradása miatt részben lopott telefonokkal szenvedni és magyarázkodni a vevőknek és rendőröknek, nav-nak.
7/8 anonim válasza:
Mindent el lehet adni, még az Eiffel tornyot is eladták egymás után kétszer is.
De a valóságban aki simlizik, az nem foglalkozik vele, egyébként meg számla és adásvételi.
8/8 anonim válasza:
Nekem anno mikor csináltam ilyet, kérték az adás-vételit mutassam be,plusz alá kellett írnom egy papírt, hogy az én tulajdonom és minden ebből adódó probléma engem terhel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!