Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet kideríteni hogy...

Hogy lehet kideríteni hogy lopott e a megvásárolandó használt telefon?

Figyelt kérdés
Láttam egy hirdetest de nem vagyok benne biztos hogy a telefon nem lopott. Imei szamot kaptam de nemtudom mit kezdjek vele. Neten utana neztemaz imei szam adatainak de nem kaptam olyan infot amivel barmit is kezdhetnek. Honnan tudom hogy a telefon lopott-e, esetleg hogyha korozes alatt all az imei? Azt tudom h a rendorseg nem ad ki informaciot es nem is biztos hogy elraktarozzak az imei suamot. A telefonrol tudni kell hogy kartyafuggetlen. A valaszokat elore is koszi.
2017. márc. 11. 16:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Leginkább sehogy.
2017. márc. 11. 16:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Ilyet nem lehet megtudni, nincs nyilvános "lopott telefon adatbázis". Ha megvannak a tartozékai, esetleg doboza (sok a dobozbuzzi, eltesznek minden szart) van eredeti beszerzési dokumentációja, stimmelnek a számok, akkor azért jók az esélyek.
2017. márc. 11. 16:22
 3/13 Fatal_3rror_ ***** válasza:
Ahogy írják, ha megvannak az eredeti vásárlási papírok, dobozok, tartozékok, akkor az egész jó jel. Aztán a többség simán kib..ssza ezeket :D
2017. márc. 11. 16:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem csak azon kell aggódni, hogy lopott e, hanem azon is hogy gogyan lett kihozva.. Mert ha részletre, és te megveszed, ő nem fizeti, letíltják és lesz egy téglád kb..
2017. márc. 11. 17:46
 5/13 anonim ***** válasza:
Én inkább azt deríteném ki,hogy gyárilag kártyafüggetlen-e,mert vettünk egy telót,hogy független,aztán meg kiderült,hogy telenoros,mivel három hónap után letiltották,írj adásvételit és akkor nem lesz gond,semmivel,de,ha a gyári tartozékok megvannak,és a számok egyeznek akkor valószinű nem lopott,nem tudom milyen teló,de,ha drága teló és olcsó,akkor figyelj oda,mert lehet,hogy hamisítvány,szóval szerintem ez még személyes átvétellel is zsákba macska...
2017. márc. 11. 17:50
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

"írj adásvételit és akkor nem lesz gond,semmivel,"

Legalább lesz egy papírod amivel kitörölheted ...

2017. márc. 11. 19:12
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Adásvételi egyenlő a nullával!
2017. márc. 11. 19:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Kérj letiltás elleni garanciát akitől veszed!
2017. márc. 11. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Az adásvételi hasznos dolog, de ha seggtörlésre kell valami, akkor arra igazán a "letiltás elleni garancia" alkalmas :))

(oké, megveszed, ő nem fizeti, szolgáltató tiltja, és akkor hogyan tovább? tényleg érdekel, mire fog feljogosítani az a papír)

2017. márc. 11. 23:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Letiltas elleni garancia xdd Egy jolhangzo semmi
2017. márc. 12. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!