Mi a véleményetek az emagról? vadonatúj telefonokat árulnak vagy használtat?
#20 Edigivel egy elég nagy esett ki, a sok kicsi meg hát sok birkózást rejt magában. Elég sok kis webshop szuper értékeléssel megszívatott már. Sok meg is szűnt azóta. Lényeg hogy a normálisak fogynak.
Alza, Emag nem a jók közé vannak sorolva. Értékelés nem érdekel.
Nem az az egyetlen lényeges dolog hogy 5Ft al olcsóbb legyen és hogy megkaparintsam aztán felejtsem.
Ahogyan a weboldal fel van építve, ahogyan a termék választék felépül, menet közben ha keresel valamit megtalálod vagy nem, rendelés hogy megy, kommunikáció, ügyfélszolgálat ha nyűgöd van.
Nem az élmény, hanem hogy már eleged van az egészből mikor keresel valamit. Sejted hogy az ügyintézés is ilyen lesz éééés meglepetés valóban.
Na hát jóindulattal egy kettest lehet adni mindkettőnek. Lehet rendelni s többnyire meg is kapja az ember. Ha lehet kerülöm őket akkor is ha máshol drágábban veszem meg.
Problem az hogy egyel megint csökkent a használható, nőni meg nem növekszik.
Lehet rendelni tőlük, de messze nem a legjobbak, és messze nem is jók.
iPon, PCX, Aqua jók így van.
Gond az hogy nem a szolgáltatás a lényeg hanem a pénz bevasalása. Utóbbival nem lenne gond ha az előbbi is létezne.
iPon ban is sokat vettem, és egyszer (szokszor leveleztem velük és mindig nagyon pozitív volt az egész), na szóval egyszer hamarabb szerettem volna és le is írtam nekik miért, gyorsan leleveleztük és mivel minden adott volt így 2 nappal hamarabb megkaptam. Nem ment a felesleges időhúzás meg nyáladzás.
Na de ők főleg IT ban nyomulnak még akkor is ha már mikrót is rendelhetsz...
PCX, és AQUA szintén zenészek.
#21 Alapvetően amellett hogy hánynom kell az EMAG tól magától, az ötlet hogy ne legyen minden kis cégnek saját webshop -ja az jó. Szerintem ez kiváló ötlet. Hogyan oldják meg egymás között azt nem tudom. Nem kell zenélő orrkarikáért egy neve nincs kis webshop-ba menned, amit jó eséllyel meg se találsz, ebből a szempontból szuper.
Sok kis cég küzd azzal hogy életben maradjon, és nem csak idehaza.
En is azt gondolom hogy a boltok nemigen tehetik meg hogy ujkent hasznaltat arulnanak. Hamar seggre ulnenek. De persze ugyeskedok mindig vannak.
De!!! Az Alza, Edigital es Emag tudtommal teljesen mas rendszeru "boltok"
Az Alza es Edigital egy-egy onallo viszontelado. Sajat raktarral es nagykereskefelmi beszallitokkal.
Az EMAG pedig nagyreszt sok mas kiskereskedo termekeit kinalja egyseges feluleten. Tehat itt jobban el tudom kepzelni hogy valami megbizhatatlan kiskereskedo keveredik hosszabb rovidebb idore a rendszerbe.
Az EMAGnal egyebkent a termekeknel ezert ki is irjak ki a valodi kiskereskedo, akitol valojaban kapni fogod a cuccot...
Reszlet az Emag ASZF bol:
"eMAG Marketplace: az emag.hu oldalon található felület, amely az eMAG-on kívül az emag.hu-n forgalmazóként jelenlevő vállalkozások termékeit és szolgáltatásait jeleníti meg;"
Bar ahogy latom az emag es edigital mostanaban osszecuccolt... van valami kozoskodes.
Sajnos akkora a kupleráj sokszor ezeknél a cégeknél, hogy a nagy számok törvénye szerint mindig becsúszik valami sz@rság. És rosszul esik ha éppen te kapod azt a telót, amelyiket 14 napos elállás jogán már visszaküldött valaki, mert biciklizés közben kiesett a zsebéből.
Én is online rendelek, de személyes átvétellel, alaposan átnézve hogy mit kapok. Extreme, Média, stb.
És ennek ellenére volt már hogy vissza kellett küldeni hiba miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!