Melyik eri meg jobban? Xperia z2 vagy iphone 5? Velemenyeket kerek, aki mar tapasztalta hogy melyik a jobb. Ne mas telefonokat mondjatok legyszi!
Saját tapasztalat:
Nekem Z2-m van, havernak iphone 5.
Közel 3 hónap használat után haver le akarja cserélni Z2-re, vagy Z3-ra, mert egyszerűen jobb.
Tesóm Z1Compact-ja is jobban teljesített nálunk, mint a haver iphone-ja.
Ez az én tapasztalatom. Szerintem nem fog elavulni. Volt régebben Samsung telefonom is, az új S5-öt is kipróbáltuk, szóval nem Sony párti vagyok, csak szimplán a tapasztalataimra hagyatkozok.
A szüleimtől kaptam, és tényleg teljes mértékben elégedett vagyok, az iOS 8 meg nagyon frankó lett. Bár egy dolgot megjegyeznék, ha iPhone 5-t vásárolsz, egy tokot is vegyél hozzá, mert sérülékeny a külseje. Én tokban tartom, és egy karc nincs rajta, és sokan mondják, hogy tokban nem olyan esztétikus, de az Ozaki jó tokokat gyárt. (0.3 mm és 3g az én tokom.) iSamurai-n megnézheted, ott vannak használtak, újak, és kíméltebb állapotúak is, illetve tokot is tudsz ott venni.
Itt pedig linkelnék egy videót az iOS 8 top 20 funkciójáról: https://www.youtube.com/watch?v=uWxwig4Tr2o
#5:
A véleményed a másik vonalról nézve:
Semmit sem ér a 2x1,3 GHz a 4x2,3 GHz-val szemben, ha nincs rá megfelelő op.rendszer.
A telefonokat nézve a Z2 rommá veri az 5-öst.
Viszont ha a szoftveres oldalát nézzük, akkor sem fenékig tejföl az iOS. Az Apple rendszere azért stabilabb, mert csak egyetlen egy márkára van optimalizálva és zárt rendszer.
Az Androidot viszont -mivel szinte az összes márkára ezt húzzák- nehéz lenne optimalizálni és ebben keresendő az Android hibáinak az oka, mivel egy nyílt rendszerről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!