Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenornál hozhatok ki telefon...

Telenornál hozhatok ki telefont szerződés megkötése után is?

Figyelt kérdés
Jelenleg telekomos vagyok,de szeretnék telenorra váltani,mert találtam egy sokkal kedvezőbb tarifát. Ugye mivel még nincs telenoros előfizetésem,így nulla forinttal nem hozhatok ki telefont,mert előleget kell fizetni,ami majdnem a telefon teljes ára.De nem is szeretnék részletre,hanem egybe szeretném megvenni,és pl a hiper m net yes csomagnál amit kinéztem,ha egybe kifizetem a telefont,akkor pl egy iphone 13 árából 55 ezer forint kedvezményt kapok. A kérdésem az lenne,ez a kedvezmény a telefon árából akkor jár csak,ha akkor veszem meg a telefont amikor aláírtam a 2 évet a tarifára,vagy akkor is,ha pl nem akkor veszem meg a telefont amikor aláírom a 2 évet,hanem pl 3-4 hónap múlva?

2021. nov. 28. 15:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Te melyik szolgáltatónál vagy? Milyen csonagban?
2021. dec. 1. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!