Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone-on mennyire hiányoljáto...

Iphone-on mennyire hiányoljátok a 120hz-et?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy iphone-t vásárolni,és az iphone 13-ra esett a választásom.tökéletesen megfelel az igényeimnek(hosszútávú támogatás,jól optimalizált rendzser,csúcskategóriás hardver),de egy valamit hiányolok belőle,és az a 120hz.Tudom hogy a pro modellben benne van,de nem ér meg nekem plusz 100-120 ezer forintot csak emiatt.Tudom hogy az ios-en nem nagyon vannak megakadások laggok,de mennyire lehet észrevenni a 120hz hiányát,ha mellé rakok pl egy s21-et,vagy egy másik 120hz-es androidos telefont? Még soha nem volt iphone-om,és már nagyon szeretnék egyet,és nem felvágásból,hanem a jól optimalizált rendszer,és a letisztult kezelőfelület miatt,valamint a hosszútávú támohgatottság miatt.Egy iphone 13-al minimum 3,de inkább 4-5 évre tervezek.Szerintetek csak a 120hz meiaat megérné egy másik csúcskategóriás androidos telefont választani?Legfőképp azok válaszát várom,akik használtak 120hz-es androidos telefont,és újabb iphone-t(11,12,13-as modell)

2021. nov. 27. 16:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem meg te pont hogy alig használtál androidot, mert kb 1 az 1 ben ugyan az az ios meg android, csak az androidban ezerszer több személyre szabási lehetőség van, habár lehet az ios-ben is ha jailbreakelik, de az android telefonjaimat se rootoltam ki mégis minden ott volt alapból ami kellett. Itt meg ilyen mindenféle trükkökkel kell dolgokat beállítani, meg ezerféle third party app kell hogy személyre szabhasd az egészet, meh
2021. nov. 30. 16:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha előtte 60HZ -es telefont használtál a 120Hz -et elsőnek fel se fogod. Csak olyan folyamatosabbnak tűnik, de ezt sem veszi mindenki észre.

Ha vissza váltasz 60Hz -re akkor fogod észre venni hogy ez nem olyan folyamatos. Hát ennyi. Spec a telefonom tudja a 120 -at adaptívban is meg fixen is de fix 60 ra van állítva. Kicsit nagyobb az üzemidő.

Nyugodtan megveheted a sima 13 -at. Pro/Pro Max idén már nem biztos hogy bekerül a fa alá ha most rendeled.

2021. nov. 30. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!