Iphone-on mennyire hiányoljátok a 120hz-et?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy iphone-t vásárolni,és az iphone 13-ra esett a választásom.tökéletesen megfelel az igényeimnek(hosszútávú támogatás,jól optimalizált rendzser,csúcskategóriás hardver),de egy valamit hiányolok belőle,és az a 120hz.Tudom hogy a pro modellben benne van,de nem ér meg nekem plusz 100-120 ezer forintot csak emiatt.Tudom hogy az ios-en nem nagyon vannak megakadások laggok,de mennyire lehet észrevenni a 120hz hiányát,ha mellé rakok pl egy s21-et,vagy egy másik 120hz-es androidos telefont? Még soha nem volt iphone-om,és már nagyon szeretnék egyet,és nem felvágásból,hanem a jól optimalizált rendszer,és a letisztult kezelőfelület miatt,valamint a hosszútávú támohgatottság miatt.Egy iphone 13-al minimum 3,de inkább 4-5 évre tervezek.Szerintetek csak a 120hz meiaat megérné egy másik csúcskategóriás androidos telefont választani?Legfőképp azok válaszát várom,akik használtak 120hz-es androidos telefont,és újabb iphone-t(11,12,13-as modell)2021. nov. 27. 16:06
1/12 anonim 

válasza:

Nem éri meg csak a 120Hz miatt drágábbat venni.
Én a 13 prot vettem és igazából nem látok nagy különbséget. Ha valamit nagyon gyorsan görgetek akkor vehető észre inkább a különbség.
2/12 A kérdező kommentje:
a sima 13-as modellen is elég gördülékeny a görgetés egy weboldalon?Nincsenek megakadások? Több androidos telefonon is tapasztaltam pl egy weboldal görgetésekor megakadást,és nem csak az alacsonyabb árkategóriában.
2021. nov. 27. 16:24
3/12 anonim 

válasza:

Még egy iPhone 6-oson sincsen megakadás... nemhogy 13-on
5/12 anonim 

válasza:

iPhoneonon ha beszaggat egy weboldal akkor az általában az oldal miatt van. Valamit még töltöget a háttérben, jellemzően valami reklámot egy távoli szerverről, ezért akad meg.
6/12 anonim 

válasza:

amugyis adaptív az a 120 hz iphone-on
böngészésnél nem lesz
gondolom játékoknál meg talán filmeknél jön elő
nem vagyok tisztába vele csak azzal hogy nekem alap dolgokra felesleges
7/12 A kérdező kommentje:
pont hogy böngészésnél van. Ha görgetsz egy weboldalt vagy facebookot,akkor lesz 120hz.Ha csak egy képet nézel,vagy üzenetet írsz,akkor leveszi akár 10hz-ig az aksi kímélése miatt.
2021. nov. 29. 15:39
8/12 anonim 

válasza:

Nem hiányzik a 120 hz, ahogy az OLED sem. Az iPhone 11 kijelzője eddig az ideális számomra
9/12 anonim 

válasza:

ember, micsoda luxus problémák :DDD Én 13 minit vettem, és a szaros kínai vackok után űrtechnológia a cucc, habár elég nagy hiányosságai vannak még az ios 15-nek is, szerintem az sokkal nagyobb probléma hogy alapvető dolgokat lehetetlen csinálni itt, amit androidon simán lehetett, pl saját csengőhang beállítása ALAPBÓL, ismeretlen számok blokkolása ALAPBÓL, torrentezés nem lehetséges, stb...
10/12 A kérdező kommentje:
Én nekem meg pont azért szeretem az ios-t, mert nincs túlbonyolítva, sokkal átláthatóbb számomra. Használtam egy hétig egy iphone 8-at amíg szervízben volt a telefonom, és akkor eldöntöttem hogy ha veszek legközelebb telefont, az csakis iphone lesz.
2021. nov. 30. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!