Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vagy Samsung?

Iphone vagy Samsung?

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni, hogy melyik márkát válasszam. Esetleg tudnátok segíteni?

Plusz tudnátok ez a két márka között konkrét telefont ajálnlani? Kb. 150k-200k ig költenék rá.

2021. nov. 24. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
30%

Az 50 ezres szamszunggal mibajod?

Ugyis csak facebookozni fogsz...

2021. nov. 24. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Az olcsóbb Samsungtól a Jóisten mentsen meg. Egyedül az S széria értékelhető, bár abba is a gyengített proci kerül az európai piacon, hiába ugyanannyit fizetsz érte. Életem legszarabb telefonja egy 50 körüli Samsung volt. 100 körül inkább egy Xiaomi-t vennék, mondjuk attól sem voltam annyira hanyatt esve, de a hasonló árkategóriájú Samunál ezerszer különb az is.

Én jelenleg iPhone 11-et használok. Eddig még ez a legjobb. 230 körül vettem. Tervezek maradni a márkánál.

2021. nov. 24. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

Én az iPhone-nokban csalódtam. Eredetileg Xiaomi-t használtam mert felsőkategóriás spec középkategóriás áron.

Következőnek iphone-t vettem de az android után az ios nagyon nem jött be. Drágán javítják drágák a tartozékok.

Most Samsung-ot használok és jelenleg meg vagyok vele elégedve. De ha a Samsung-ot válsztod jobb lenne várni a kövi generációra.

2021. nov. 24. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
Csakis iPhone☝️
2021. nov. 24. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
8 éve váltottam az évente tönkre menő fos Samsungokról Iphone-ra. Ha azon múlik, inkább áruhitellel veszem meg, de nem fogok váltani, ég és föld a különbség. 5 éve használom ugyanazt a készüléket, még csak nem is lassabb, mint újonnan, soha nem fagyott le, soha nem lépett ki semmiből. Imádom.
2021. nov. 24. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Nem a márka a lényeg,hanem hogy az ios-t kedveled jobban vagy az androidot.Használtam mindkettőt de nálam az ios a nyerő
2021. nov. 24. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

Én is 5-höz hasonló sok év droid után váltottam iPhone-ra, úgy hogy volt több csúcsdroidom is.

Csak az iPhone.

2021. nov. 24. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!