Milyen telefont vegyek hosszútavra?(4-5év)
Telefont szeretnek venni hosszútavra, samsungok előnyben.
Főkent jatszanék rajra mint pl.:Pubg , bralw start , és hasonló hardverigényű jatekok.
Emelett facebook, insta , youtube, netflix ,spotify
Szeretnék egy amoled kijelzőt ,128 gb tarhely ,4 vagy 6 gb ram , méret nekem teljesen mind1 lehet tepsi , de az sem baj a s10e méretű. 1-2 eves telefon is szóba jöhet. Max 80.000 forintot szannék rá.
Válaszokat köszönöm , a rendes válaszadoknak megy a zöld!
Ha hossztávra tervezel akkor A52S 5G vagy iPhone SE, a többi kb. felejtős alatta.
De már az is csoda hogy 200k alatt kapni ilyen telefonokat, pár éve ez elképzelhetetlen volt, hogy középkategóriás telefonok kapnak 4-5 évig frissítést és korrekt felszereltséget.(nyilván a Ft is romlott, 3 éve 120k-ért lehetett venni 1 éves csúcstelokat, de az ma kb. 200-250 ezer Ft körül lehet)
Tudom, jönnek majd páran a Xiaomi-val, de ők pont azok akik nem foglalkoznak a userekkel, és 1-másfél év múlva elfejtik hogy kiadtak 40 féle hasonló specifikációval rendelkező telefont...
#1/2 iPhone-t nem szeretnék , nem is volt még iPhonom es szerintem nem is lessz.
En egy galaxy a33 5G vagy egy galaxy a51 gondolkodom erősen.
hosszútávra ne vegyél se a33 se a51et
4,6 giga ram is kevés lesz
használtan bármelyik s10, kivéve a lite
esetleg a52s
note 10et mondanám még, az a telefon 10 év múlva is egy b*szógép lesz, sajnos ennyiért nem kapni
s20fe jó lehet még, de csak az exynosos bár az is 10-20ezerrel drágább mint a limited
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!