Milyen Samsung telefont vagyek használtan?
Samsung A71, A51,A31
Esetleg A52,72 ha egy nagyon kicsivel többet szánsz rá.
A világért nem venném meg más levetett telefonját, főleg olyan világban nem, ahol másfél évente duplázódik a telók tudása, és feleződik az ára.
Azon nem gondolkodtál még, hogy beiratkozol egy alapfokú szakmunkás képzésre, megismered a matematika és fizika alapjait, és a jövőben nem márka alapján választod mások levetett szarosgatyáját?
Hidd el, jobb emberré válnál.
"másfél évente duplázódik a telók tudása"
aha...nem 😃
használtan S10 felé nézelődnék
És az birni fogja 3-4 evig?
En s10-est hasznalok lassan 2 eve. Igazabol tudom ajanlani, mert 20% ala nem engedem az akksit ha lehet es igy nalam eddig jelentősen nem gyengült. Szep, erős, a hatlapi kamera nagyon jó, de az előlapi kevesbbé, bar biztos lehetne allitgatni es akkor jobb lenne, engem a szelfi műfaj nem foglalkoztat.
Viszont a lekerekített kijelzőél bar nagyon menő meg minden de van hatranya. (akaratlanul ha beleersz esfelrekattint)
Ezektől függetlenül tenyleg csak ajanlani tudom, mert pl a fotoi messze jobbak mint a 100 Mpixeles kinai csodáké, elesebbek, reszletgazdagabbak, sötétben meg megjobban kijönnek ezek a különbsegek. A kijelzője meg szintén elveri a mezőnyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!