Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE Satio, vagy HTC Touch HD,...

SE Satio, vagy HTC Touch HD, vagy HTC Touch Diamond 2, vagy iPHONE 3G?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánljátok?
2010. szept. 4. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
HTC
2010. szept. 4. 19:37
 2/7 anonim válasza:

anyámnak HD2 van hát nekem nagyon nem jön be, apámnak Iphone 3g azért se vagyok oda. én most n900 vagy Vivaz Pro HD-n gondolkodok.

A diamond-ot nem ismerem.

2010. szept. 4. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezek közül én az iPhone-t választanám... de akkor inkább3GS :P

De ha már iPhone 3GS akkor vegyél HD2-t, Desire-t... ha nincs pénzed Legendet, Hero-t...

2010. szept. 4. 21:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Legend, hiro ronda :S
2010. szept. 4. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél Desire-t. Lássuk: SE Satio - Symbian OS, nincs jövője a platformnak, a két HTC: WinMo alapú mindkettő, amire sok program van, de az iOS-hez, de főleg az androidhoz képest sehol sincs. A mostani WinMo-s mobilokat nem lehet frissíteni WP7-re, úgyhogy ezeknek sincs jövője. Marad az iPhone, amit megint nem ajánlok, mert lassú és 2 generációval előrébb tart már az Apple. Azaz a fejlesztők már nem a 3G-hez igazítják a programjaikat. Persze rá lehet rakni az iOS 4-et, de lassúúúúú nagyon.
2010. szept. 6. 06:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor mit ajánlasz?
2010. szept. 6. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Személy szerint az androidos HTC-k a kedvenceim. De igencsak jó a Samsung Galaxy S is. SE Xperia-kat nem ajánlom.
2010. szept. 6. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!