Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Touch Diamond 2-re Android?

HTC Touch Diamond 2-re Android?

Figyelt kérdés
Ki milyen megoldást tud/ajánl rá? Találtam egy "XDAndroid" nevezetű cuccot,de azt ahogy láttam nem hivatalos verzió, csupán fanok által készített program. Esetleg ha arról van valamilyen vélemény, tapasztalat, szívesen várom kommentbe.
2011. szept. 4. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
32%
Mit értesz hivatalos cucc alatt? Egy htc által kiadott androidot Diamond 2-re? Mert olyat nem fogsz találni. Gyárilag windowsos és gyári keretek között maradva nem is lehet lecserélni semmire. Úgyhogy maradni kell a főzött romoknál ha androidot akarsz.
2011. szept. 4. 17:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Sejtettem, hogy nincs hozzá "hivatalos" android,csak az összehasonlítás végett írtam le. Ez az XDAndroid is amolyan "buhera" android,és mivel nem vagyok valami nagy telefonguru, nem állok neki telepítgetni össze-vissza, mert a végén úgyis csak a készülékem bánná. Szóval,ha van bármiféle tapsztalatod/otok az ilyen "buhera" androidokkal kapcsolatban, kérlek osszátok meg velem! :)
2011. szept. 4. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
az XDAnroid nem cseréli le a windowst, hanem a windowsból kell elindítani (persze nem fut egyszerre a 2, a win addig kikapcsol) újraindítás után újra a win jön be. szóval el se lehet rontani /de persze el lehet, csak sokkal kisebb az esélye, mint mikor egy új win romot teszel rá
2011. szept. 4. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!