Mi olyan *nagyon* fontos amiert a telefont 0.0001 masodpercen belul elo kell venni?
A macskasvideok nek varhatnak? Ha nem porgeted az instagramot meg a tobbit 10percig akkor remeg a kez? Jonnek az elvonasi tunetek?
Par eve bezzeg amig nem volt ennyire csimpanz szinture megcsinalva a mobilinternet meg eleve drágás volt a mobiltnet tarifa addig erdekes modon kibirtak az emberek telefon nyomkodas nelkul. Akkoriban ram neztek hulyenek h memeket nezegetek a telefonon.
Na de most oszinten, mi olyan extrem fontos ami miatt ALLANDOAN elo kell venni azt a rohadt telefont?
Semmi közöd hozzá, hogy ki mit intéz, néz, pötyög a telefonján! Ami ott zajlik az levéltitok, magántitok.
De lásd kivel van dolgod, elmondom, hogy én miért kapkodom elő sokszor a telefonomat.
42 éves férfi vagyok, 3 gyerekkel, feleséggel, szülőkkel, anyóssal, apóssal. Mindegyikükkel irogatunk egymásnak, tartjuk a kapcsolatot, mert egy család vagyunk, fontosak vagyunk egymásnak. Van egy cégem aminek intézni kell az ügyeit netes felületeken, mailben, kollégákkal whatsappon. Minél távolabb vagyunk egymástól a mostani időkben annál jobb!
A plébánián segítek az adminisztrációban, ügyintézésben. Ki van rakva a messenger elérhetőségem is, mert - főleg a társadalom lecsúszottab rétegeiben élők azon keresnek, mert a feltöltős kártyájukon nem mindig van pénz. Free wifi meg van a faluban több helyen, pont azért, hogy az ilyen embereket segítsük.
Szerződéseket, iratokat, cikkeket, könyveket is a telefonomon olvasok ha nem tudok ide ülni a gép elé. és még sorolhatnám....
Nem vagyok túl idős, de még emlékszem arra, hogy hétfőnként adásszünet volt azon az összesen kettő csatornán amit lehetett fogni. Emlékszem arra hogy sokáig nem tudtam hogy a Ferrari a Forma 1-ben piros, mert csak fekete-fehér tv-nk volt és 1993-ban lett vezetékes telefonunk.
Jó idők voltak azok is, de én örülök hogy az internet adta lehetőségeknek is. Kitárult a világ és nem begyöpösödött, megkeseredett emberként kell élnem mint neked. :)
Maradok tisztelettel.
"Mi olyan *nagyon* fontos amiert a telefont 0.0001 masodpercen belul elo kell venni?"
Kár, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni. Sajnáljuk, hogy csak ennyit lát a világból, és olyan dolgokon akad fel, amire abszolút nincs ráhatása. Ezzel csak magának okoz gondot. A kérdés stílusa önigazoló jellegű, nagyjából nem is vár rá más választ, csak ami őt erősíti meg a kérdésbe bújtatott véleménnyilvánításában.
"Semmi közöd hozzá, hogy ki mit intéz, néz, pötyög a telefonján! Ami ott zajlik az levéltitok, magántitok."
Igaz.
Viszont nem is azzal volt baja _amit_ néz a telefonon meg _amit_pötyög_, hanem azzal hogy nézi és hogy pötyög...
Bizonyos helyzetben azért ehhez meg lehet közöd. Pl. ha beszélsz hozzá, ő meg xarik rád és a telóját baxtatja... :)
en azt szoktam latni h eloveszik
porgetnek par agyzsibbaszto csimpanzok agyi szintjere specializalt videot Instagram TikTok Snapchat Facebook valamelyiken
utana megnezegeti magat a szelfi kameran, felprobal nehany filtert
potcselekves szaga van
zenehallgatas is ugy megy h atlag zenehallgatasi ido egy dalra vetitve 5mp
es a vegen ugyis azokat a zeneket hallgatja amiket a tobbi egyszeru ember meg amit nyomatnak a radiokban
tehat a valasztas csak egy illuzio mert ugysem igenyesen sok mindenre az emberek
szoktam latni villamoson egy erosen tulsulyos not aki mar 60 korul van es szinte mindig egy szex ismerkedos oldalt nezeget mit se torodve azzal hogy kisgyerekek ralatnak a telefon kepernyore ahogy ez a holgy mindenfele foszerek farokkepeit vizslatja meg onmagarol kuld meztelen kepeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!