Miért szeretik annyian Samsung telefonokat? Mi abban az olyan jó?
nem szeretem egyik markat se. Samsung volt az elso okostelom a regi nokia 3310-es utan. Megtanultam, megszoktam. kovezkezonek is azt vettem. Kb 4 evente ha veszek uj telot,birja. Semmi kedvem ujratanulni,megszok i mindig egy masik fajtat.
Persze ez valtozhat, mert ha mar nem lesz penzem egy uj 200.000-es samsungra legkozelebb akkor majd veszek egy hasznalt 50.000-es ajfont,mert ugy dicserik, nehogy lemaradjak valamirol vagy redmit vagy .....barmit, csak mukodjon.
Próbálj ki egy csúcskategóriás Samsung ot és megtudod.
Könnyű kezelhetőség, minőség, stabil, tartós. Meg a külömböző extrák stb stb...
Nekem is az van évek óta nem is vagyok hajlandó más márkára váltani.
Engem még a mini 2-es fogott meg. Utana volt par probalkozas egyéb gyártókkal (iphone nalam kizarva, csak és kész), de a vege S8 lett. Elloptak... S7 aztan lassan 2 éve S10.
Kijelző és kamera volt a döntés alapja. Minőség és időállóság. Na meg ugye az s7-nel elkezdődött a vízállóság, ami szerintem elengedhetetlen nagy ertekü kütyüknél.
Ők tanították meg a kínaikat telefont gyártani.
Na jó nem szándékosan, csak ellopták a tudást :)
Hosszú támogatás. Minőségi telefon. Nem kínai gyártás. (Akad benne kínai alkatrész, pl akkumulátor)
Felhasználói élmény (SW sokat fejlődött)
Kamerában mindig a kategória élmezőnyébe tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!