IPhone kamera rosszul “töri a fényt “?
Figyelt kérdés
Tegnap vásároltam használtan egy iPhone Xs telefont, üzletből tehát ellenőrizve és garanciával.
Amint próbálgatom azt vettem észre, hogy kicsit furán látszik kamerán ha pl a villany fel van kapcsolva, az egész képet kiégeti, hosszú fény csík jelenik meg szinte végig a képen. És ilyen fény viszonyok mellett a kép is fakó, nem kontrasztos.
Ez normális, és csak én vártam csodàt a telefontól?:))
2021. nov. 15. 09:01
1/7 anonim 

válasza:

“ üzletből tehát ellenőrizve és garanciával. “
Viheted is vissza. Valamint egy tanács. Ha használt telefont veszel fizetés előtt próbálj ki minden funkciót.
2/7 A kérdező kommentje:
Kipróbàltam de ott nem tűnt ez fel. Hibás a kamera ?
2021. nov. 15. 09:44
3/7 anonim 

válasza:

Tölts fel egy képet látatlanban nehéz meg mondani. Nekem xs max van, nem tapasztaltam ilyet.
4/7 anonim 

válasza:

Látatlanban tényleg nehéz megmondani, de van egy tippem: nem eredeti a kamera, hanem valami ócska vacak utángyártott van benne. A nagyon gagyi kameráknál szokott lenni ilyen jelenség.
5/7 Morzsi007 

válasza:

Lehet sérült vagy cserélt kamera modul van benne, ami nem eredeti. Képet ossz meg, milyen is a minőség.
6/7 A kérdező kommentje:
Itt van pár kép
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
2021. nov. 17. 21:58
7/7 anonim 

válasza:

Használtan nem veszünk számítástechnikai eszközöket. Ez alap. Oka van annak, ha valakinek mr nem kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!