Melyik tetszik legjobban? Lécci nézzetek be!
Figyelt kérdés
Sony Ericcson Aino U10i white
Sony Ericcson AINO U10i black
Sony Ericcson Vivaz Pro HD U8i
Sony Ericcson Xperi x10 mini pro
Esetleg ha hasonló kategóriás telefonok közül valakinek más tetszik, ő írja le hogy melyik lenne az!
2010. szept. 4. 15:27
1/12 A kérdező kommentje:
ja és nem muszáj sony ericcson, én azért linkeltem be csak azt mert ez a 4 telefon van terítéken eddig vásárlás elött.
2010. szept. 4. 15:29
3/12 anonim válasza:
nekem ez tetszik a legjobban,de ne mások miatt dönts :) azt vedd meg, amelyik neked a legjobb. 18/L
4/12 A kérdező kommentje:
hát ha olyan könnyű lenne a döntés :D nekem legjobban az Aino U10i White tetszik legjobban amúgy
2010. szept. 4. 15:43
5/12 anonim válasza:
Szerintem ezek közül mind atomronda:D Samsung-ok a királyok!
6/12 A kérdező kommentje:
ne fikázzál akkor mondj egy samsungot ami neked tetszik de ne ilyen érintőképernyős hányadékot :D
2010. szept. 4. 15:50
7/12 anonim válasza:
nekem sonyból ez :
Sony Ericcson AINO U10i black
meg a W302 de ez csak azért mert ezt megvehetném,,,
most nokia 5130 XPM -van amivel megvok elégedve :D de ha tehetném naponta cserélgetném a telefonokat :D XD
8/12 anonim válasza:
Samsung Omnia HD!:) A világ legjobb telefonja iPhone után
10/12 anonim válasza:
x10 mini pro a legjobb. Androidos [vivaz pro symbianos. symbian sz.r :D Ainot nem ismerem] 5megapixeles kamera [tudom, h ainoé 8], és nagyon cukii :D
Csak az a baj, h irtó pici teló :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!