Milyen programot használtok fizetéshez, kupon kártyához?
Hali
Tegnap otthon hagytam a pénztárám, és eszembe juttatta, hogy legalább 2 éve húzom a mobilfizetes beállítását.
Android+ OTP Mastercard lenne ehhez felhasznalva. Most az OTP Simple és a Google Pay között gondolkozok, de mivel a 0 kilométernél vagyok, más is lehet, ha szerintetek van jobb. Nagy elvarasok nincsenek, maximum annyi, hogy ha valaki ellopja, annyira tudja használni, mint egy bankkartyat.
És ha már belemaszok ebbe, akkor tudnátok valamit ajánlani, ahova az Auchan CCC Brendon stb. Kártyákat fel tudom vinni?
Köszi
Isten ments hogy telefonomat össze kösem bank kártyámal és úgy fizesek ,jó nekem a bevált módszer visszem táskám abba van pénztárcám abban bankártyám.
Telefonomon meg csak egy Rossmann app van .
Én Google Payt használok, sose volt vele gond, legalább nem kell azon gondolkodni, hogy jól elraktam-e a kártyát és nem-e esett ki.
Viszont te nem használhatod ezt, az OTP nem támogatja a GPayt sajnos, próbáltam is. Én Wise -t használok, minden téren jobb, mint az OTP és persze támogatja a Google Payt is.
Ma kiprobaltam tobb helyen, gond nelkul megy kepernyo feloldasa utan a Simple fizetes.
Alapvetoen a telefonon kikapcsolt lesz az NFC, mert addig lesz nalam tarca, amig az e-papirokat nem vezetik be, ellopas eseten mire feltorik (mar ha egy relative modern telefonon fel tudnak torni egy ujjlenyomatot) letiltatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!