MediaMarkt biztositás?
Röviden: A Mediában vettem a telefonomat kicsivel több, mint másfél éve (Sony Xperia XA2 Ultra). Kötöttem rá kiterjesztett biztositást. Pár hete elejtettem és befolyt a képernyő (tudjátok azok a szines csikok össze-vissza xD) és felhivtuk először az üzletet, ahol vásároltuk a telefont, ahol mondták, hogy a biztositót kell hivni. Felhivtuk a biztositot, ahol ugyebár annyit mondtak, hogy "küldenek egy futárt" a telefonért (igazából a postás jött érte XD) és ha megéri nekik, hogy megjavitsák, akkor természetesen megjavitják, de ha nem, akkor viszont küldenek nekem egy adott értékü kupont, amit levásárolhatok (amit kicsit reálisabbnak tartok, mivel alapból nem csak annyi problémája volt a telefonnak.)
A valódi kérdésem az lenne, hogy mekkora értékü lehet körülbelül az a kupon? --> ha a telefon a vásárlás idején 140000 Ft volt és mondták, hogy azóta biztosan "csökkent" az értéke és ennek megfelelően kapom a kupont. :)
70-80ezret minimum kellene adniuk
bar igy ranezegetve felszinesen a puszta adatai alapjan nem tudom miert volt ilyen draga... persze hivatalos garis helyen ebbol nem indulhatnak ki hogy hasznaltan mennyire ertekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!