Megéri megvenni ezt??
2021. nov. 8. 15:52
1/24 anonim válasza:
Te tudod hogy mire van szükséged. Én pénzt nem adnék ilyenért.
2/24 anonim válasza:
Ha van felesleges 20ezred, akkor talán. De szerintem költsd el valami hasznosabb dologra azt a 20k-t.
3/24 A kérdező kommentje:
Nem tom.Igazatok van, de kéne mobil, olcsón, 1GB ram 16GB rom meg nem kell.
2021. nov. 8. 16:09
4/24 anonim válasza:
Én nem venném meg. Nem lenne érdemesebb inkább használtat nézned?
6/24 anonim válasza:
Vagy vegyel inkább egy kaputelefont. Az még jobb.
7/24 anonim válasza:
Nyomógombos van fele ennyiért is.
Okostelefon esetén pedig 40 de inkább 50 az alsó határ.
8/24 anonim válasza:
Szia. Az alcatel nem minőségről híres , pl. nekem volt egy , amin volt mobilnet, de böngésző már nem. Ajánlom a Nokia 6300at, ami elég gyors, mindenféleképpen és okosfunkciói is vannak, de nem is tűnik gagyinak
9/24 anonim válasza:
ennyiért sokkal jobb használt telefont lehet venni...én egy Mi A1 (4/64)-et adtam el 25-ért, tehát ki lehet fogni az ilyeneket
10/24 anonim válasza:
Szia. A használt telefon szerintem nem megbízható ezért ajánlottam egy okos, gombos telefont. 8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!