Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Amoled képernyők tényleg...

Az Amoled képernyők tényleg be tudnak égni?

Figyelt kérdés
És ha jól tudom idővel csökken a fényereje.Miért vannak búgy oda az Amoled ért.

2021. nov. 7. 19:50
1 2
 11/14 VZ2 ***** válasza:
73%
Az Amolednél nem kell PWM-ezni, mert nincs háttérvilágítás. Jobb a képminősége, kontrasztosabb. (Ha nincs beégve.)
2022. jan. 22. 14:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Utána néztem idővel a színhűség is csökken.

Játéknál ez senki nem veszi észre, de kép szerkesztésénél már problémás.

2022. jan. 22. 15:46
 13/14 anonim ***** válasza:

" A fejem sem fáj tőle, mert a PWM értéke kedvezőbb."

Ezt jól megaszontad.

Körül tudnád írni részletesebben hogy mire gondoltál? Mert ez ebben a formában értelmetlen.

2022. jan. 22. 17:50
 14/14 A kérdező kommentje:
Nekem IPS LCD a telefonom képernyője.Nekem bejön azért árban is olcsóbb gondolom.A Motorolák erőteljesen tolják az IPS.A Samsung a nagy Amoled b..i.Samsung tvm van kettő.Egyiket használtan vettem elsőre annyira tetszett a képe aztán nem tartott soká.Az új az persze kifogástalan Made in Hungeráj, Romániában élek.Kicsit elkalandoztam hát Samsung telefon sosem kéne.Most Pocom van előtte Huawei előtte HTC.A HTC t imádtam első okostelefonom volt benne beats audio ami fül vagy fejhalgatóra segített rá jó hangos volt.Kár,hogy tönkre ment.A Huawei nek az akkuja volt pici.A poco M3 ám 2020 végén jelent meg de a wifi vétele siralmas.Más téren a frissítéseknek köszönhetően nincs kifogásom Egy kicsit a szoftver talán gagyi ők legalább nem kémkednek mint a Huawei.
2022. jan. 22. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!