Azért mert sokkal élénkebb a színe. Elvileg az új tvkben, monitorokban van beégés elleni funkció ami azt jelenti hogy időnként kicsit mozgatja a képet hogy ne tudjon beégni a kép
2021. nov. 7. 20:20
4/14 anonim válasza:
Ez azt jelenti idővel csökkenhet a színhűsége a monitoroknak?
2021. nov. 7. 20:35
5/14 anonim válasza:
2015-ös telefonomnak AMOLED kijelzővel semmi baja, tökéletesek a színek, a fekete nem szürke. Esetleg ha órákig menne ugyanaz a kép teljes fényerőn, de ez elég életszerűtlen.
2021. nov. 7. 20:43
6/14 anonim válasza:
5: csoda hogy még használod.
Nekem volt egy 2015-ös galaxy j5-öm, super amoled kijelzős. Sok youtubeot néztem rajta úgy hogy a felső 1/3-ban volt a videó, az alsó 2/3-ban a kommentek. A felső 1/3 rész olyan 2 év után szépen bebarnult
2021. nov. 7. 20:54
7/14 anonim válasza:
"Miért vannak búgy oda az Amoled ért."
Azért, mert ritka hogy 24/7-ben ugyanaz legyen rajta évekig. Van egy Galaxy S5 telőm, azon látszanak ezek a nyomok ha nagyon megfigyeled. De az 7 éves!
A maiaknál már ez kevésbé jellemző, és ennyi idő múltán már nincsenek napi használatban, ráadásul ilyen hosszú idő múltával senki nem gondol rá hibaként, hanem tulajdonságként.
"És ha jól tudom idővel csökken a fényereje."
Ugyanúgy, mint minden lednek. Az LCD sem kivétel.
2021. nov. 7. 20:58
8/14 anonim válasza:
Nem kötözködésképpen, de a beégés nem feltétlenül úgy jelentkezik, hogy egy eltűnthetetlen csík ottmarad a képernyőn. Az is beégésnek számít, ha a képernyő elveszti a homogenitását, az más kérdés, hogy erre az emberek 99%-a nem allergiás, de attól még az a képernyő bizony be van égve, tesztábrával egyértelműen ki is mutatható ez. Csak azért mondom, mert eladásnál ez fontos lehet és félreértésekhez vezethet, ha valamelyik fél nincs ezzel tisztában.
2021. nov. 7. 21:31
9/14 anonim válasza:
Azért szeretik mert kevesebbet fogyaszt.
A színek is szebbek valamivel de itt a gyakorin ez mindegy
2021. nov. 8. 08:31
10/14 anonim válasza:
Nekem jó az LCD. Semmivel nem rondább az iPhone 11 kijelzője, mint sok más OLED-es telefoné. A fejem sem fáj tőle, mert a PWM értéke kedvezőbb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!