Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik szolgáltató a legjobb?...

Melyik szolgáltató a legjobb? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg Telekomnál vagyok

Viszont szeretnék internetet és egy mobiltelefont kihozni

(A SIM nem az én nevemen van)

Kicsit hülye vagyok ehez, hogyan működik és melyik szolgáltató a legjobb? Minél olcsóbb annál jobb lenne számomra.

Nem szeretnék 30 ezreket kiadni havonta

2021. nov. 7. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nos, ugye 6 mobilszolgáltató van az országban, ami még messze kevés, de legalább van miből választanod. A Telekom, Telenor, Vodafone, Netfone, Tarr teljes országos lefedettséget ad (igaz, utóbbi csak a saját kábelvétés ügyfeleit szolgálja ki). A Diginek meg ugye vannak némi korlátjai. A Telekom, Telenor, Vodafone boltokban elérhető. A Netfone mozgó partnereken keresztül viszi piacra a szolgáltatását már 10. éve, de pont egy éve jobban ismert, mióta a neten megjelent. Keress rá a fbook-on a #NetfoneSzemélyesÉrtékesítő -re, hátha valamelyik barátod épp náluk partner. Viszont jellemzően mindegyiknél van részletre megvásárolható (lécci a "kihozni" szót kerüljük) készülék. A nagy mobilszolgáltatóknál vigyázz, mert lehet, hogy a készüléket egy bizonyos csomaghoz veheted, míg a kicsinél nem kötik bizonyos csomaghoz, hanem bármelyikhez megveheted. Így az igényeidhez legjobban igazodó előfizetésed lesz egy részletre megvásárolt telefonnal. Azt is írod, hogy a sim-nem a Te neveden van. Érdemes a nevedre venni soron kívül és utána nézelődni, mert könnyebb lesz a mozgástered, ha már Te rendelkezel a mobilszámod felett.
2021. nov. 8. 04:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem éri meg szolgáltatónál telefont venni.
2021. nov. 8. 10:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia. Térerő szempontjából a Telekom, az árak hasonlóak a Vodafone-hoz, de én az utóbbit nem ajánlanám, üszf...A Digi-nél csak akkor köthetsz előfizetést, ha benn vagy a település listában (Faluk esélytelenek)A Tarr a Vodafone hálózatát használja, így megint nem. A Telenor olyan közép, de a térerő laggol. Netfone esetleg, Telekom hálózaton, de nincs üzlet, így SIM csere , bármi, hívni kell őket. A Telekomnál láttam még olcsóbban telefonokat, az Euronics vagy Mediamarkt még vagy 5000-10000Ft-tal többet kér el. Én a Telekomot ajánlanám. Tényleg vannak ott is nehéz felfogásuak, de összeségében elég jó. 50percet vagy SMS-t + korlátlan mobilnetet kapsz 6500Ft-ért.
2021. nov. 18. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!