(Használt) iphone xs MAX VAGY Xiaomi POCO f3?
Sziasztok, nagyon gondolkodom a két készülék közt azért mert árba ugyan annyi(150 ezer) viszont az iphon 1 évig használt, 90%aksis,dobozzal tartozékkal együtt venném.
A poco hoz viszont tudnék venni egy 10 ezer W-os powerbankot, meg egy űvegfoliát. (garancia nem jár hozzá csak ha veszel hozzá és ezekkel a tartozékokkal lenne 150)
Annyit kell tudni rollam még hogy sose volt még IOS-es telom és még odzkodom tölle azért is variálok nagyon.
Nagyon köszönöm a segitséget.
Itt az ideje normális telefont venned.
Használt is jó lesz. 😁
Hát ezt neked kell eldönteni.
Poco egy ultra olcsó a kategóriájában, ennek megfelelő belső minőséggel, támogatással.
iPhone xs MAX nem egy éves darab, használva lehet annyit volt, de 3 éve van a piacon.
Talán iPhone de ennyiért én inkább más telefont vennék... Újat.
Attól függ, ha értesz annyira hozzá, hogy látásból meg tudod állapítani az állapotàt, akkor az iphone. Én vettem már 3 telefont eddig az évek alatt Hardverapróról és mindegyik jó volt.
Viszont ahhoz az iphonehoz biztos kell majd power bank meg max 1 napot fog bírni.
A poco is jó lehet, de számold bele, hogy kínai és ezért bizonyos dolgokat csinálni kell vele hogy normálisan menjen, de nem kell hozzá power bank, meg szerintem kínai telefonért sok a 150.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!