Mindegy, hogy milyen töltőt használok a telómhoz?
Figyelt kérdés
Történt az, hogy otthon hagytam a töltőm, és kollégista vagyok. Mindegy hogy milyen a töltő azon kívül, hogy C-s? Vagy a C-sen belül is van különbség?2021. nov. 1. 18:48
2/15 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy A41
2021. nov. 1. 18:56
3/15 anonim válasza:
Ja most látom samsung a41.
Usb type-c legyen
4/15 A kérdező kommentje:
Annyi a lényeg? Nem számít, hogy hánycwattos a töltő, stb?
2021. nov. 1. 19:02
6/15 anonim válasza:
Amióta usb-s töltők vannak ott mindindig 5 voltos a feszültség.
Csak az amperok mások. A mai telefonok szeretik az 1-1,5-2 Amperes áramerősséget is, az adatok rajta vannak a töltő oldalán.
A telefonban elvileg van túláram védelem. Ha meg túl kevés lenne az amper akkor azt is látnád mert lassabban töltené vagy akár beszól a telefon hogy dugd be rendesen a kábelt.
8/15 A kérdező kommentje:
Az nem fogja tönkre tenni az aksit, hogy 18 wattos töltővel töltöm? Mert amit gyárilag adtak hozzá az 10 wattos
2021. nov. 1. 22:00
10/15 anonim válasza:
Nem tudom, azért az mégis csak 3,6 amper 2 helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!