Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone SE 2020 vagy Iphone 12...

Iphone SE 2020 vagy Iphone 12 mini jobb lenne kézben gépelésre?

Figyelt kérdés
Ez a 2 adott telefon van kiválasztva mivel mérete előnyös nekem és a kis telefonokat szeretem, meg magát az iphonet. Viszont sokat szoktam írogatni messengeren, egyéb helyeken és szeretném ha kényelemes lenne akár egy kézben pötyögni. A kettő ahogy láttam majdnem egy méret de valahogy nem tudok választani. A 2020nál a főgomb kedvező, a 12 mininél a kis méret és a sok színválaszték. Árban mindkettőt terveztem. 13 mini nem tetszik és ne is ajánljátok ha lehet. Az adott telefonokat élőben láttam de egyszerűen nem tudok dönteni. Talán a 12 mini nyerte el elsőként a tetszésemet.

2021. okt. 31. 20:17
 1/4 anonim válasza:
73%
12 mini mivel a chip is jobb, a meret is -ha neked kicsi kell-, egyszeruen egy kivalo telefon, gyors, gyonyoru kameraval. A fogomb nalam is fura volt mikor 11re valtottam, de igy mostmar sokkal jobban tetszik
2021. okt. 31. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
12 mini
2021. okt. 31. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
12 mini
2021. nov. 1. 07:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem emiatt felesleges spórolni a kijelző méreten. Billentyűzetnél beállítod egykezesre és akkor kicsiben jelenik meg a képernyő széléhez igazodva, hogy egy kézzel is kényelmesen elérd.
2021. nov. 1. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!